Inloopweken vakantiewerk

Overzicht

Inloopweken vakantiewerk van start

Top 5 motivaties om te werken deze zomer

20-05-2019 – De examens zijn achter de rug en de eerste vakantiekrachten zijn al aan het werk! Naast dat je ervaring kunt opdoen bij verschillende bedrijven is het natuurlijk ook lekker om wat bij te verdienen.

Wat verdien je nu als vakantiekracht wanneer je via het uitzendbureau gaat werken en wat kan Kei Uitzendbureau voor jou betekenen?

Kei Uitzendbureau heeft veel contact met bedrijven rondom de vestigingen Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk. Deze bedrijven geven de vacatures voor vakantiewerk door aan onze intercedenten en zij weten daarom precies naar wat voor vakantiekrachten deze bedrijven op zoek zijn. Zij kunnen jou precies vertellen wat voor werk je gaat doen, wat je gaat verdienen en zij dragen er zorg voor dat alles volgens de wettelijke regels verloopt. Mocht je ergens tegenaan lopen tijdens je vakantiebaan, dan kan je bij onze intercedenten terecht voor advies en wanneer nodig gaan zij in gesprek met het bedrijf waar je werkt.

Wat verdien je als vakantiewerker?

Wanneer je via Kei Uitzendbureau gaat werken bij een bedrijf, dan ontvang je het salaris dat dit bedrijf ook betaalt aan zijn eigen medewerkers. Vaak is er een cao. Dan word je betaald volgens deze cao. Het kan ook zijn dat bedrijven eigen loonschalen hebben en dan word je ingeschaald naar leeftijd en/of ervaring. De meeste bedrijven (cao’s) hanteren jeugdschalen, en een klein aantal bedrijven geven jongeren hetzelfde salaris als de volwassenen.

Enkele voorbeelden van verschillen in uurloon in verschillende branches.

In Amersfoort zoeken wij magazijnkrachten/logistiek medewerkers waar voor alle leeftijden het salaris € 11,08 bruto per uur is.

In Apeldoorn zoeken wij productiekrachten bij een hovenier. Hier is het salaris voor een 18-jarige € 6,80 bruto per uur (cao Glastuinbouw).

Op al onze vestigingen zoeken wij schoonmakers. Hier is het salaris voor een 18-jarige € 5,96 bruto per uur (cao Schoonmaak).

Het minimumloon voor een 18-jarige is op dit moment € 4,37 bruto per uur.

Hoe kom je nu aan die vakantiebaan?

Je kunt via onze website aangeven dat je op zoek bent naar vakantiewerk.

Je kunt direct reageren op een openstaande vacature via onze website.

Je kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen (alleen of met vrienden) tijdens de inloopweken van 24 mei t/m 2 augustus 2019. Iedere vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom voor vragen, informatie of om ons actuele aanbod van vakantiewerk door te spreken.

WhatsApp: 033 - 711 0600