Ook uw werkomgeving laten desinfecteren?

Overzicht

Al vele bedrijven zijn u voorgegaan

Desinfectie van uw werkplek? 

Al vele bedrijven zijn u voorgegaan en zien het belang van een hygiënische werkplek. Ze zijn tevreden over het desinfecteren en merken dat het echt schoon is. Daarom brengen wij het graag nogmaals onder uw aandacht.

Hygiënisch werken is niet alleen een kwestie van goede persoonlijke hygiëne, handen wassen en het gebruiken van handschoenen, maar ook van het goed schoonmaken van ruimtes en materialen. Het is goed om met een frisse blik naar uw werkplek te kijken.

Waar?

Wist u bijvoorbeeld dat uw toetsenbord meer bacteriën bevat dan een toiletbril? De meeste bacteriën bevinden zich op telefoons, bureaus, computermuizen en toetsenborden. Deze bacteriën worden verspreid door niezen, hoesten, krabben en eten achter het bureau.

Veel bedrijven zijn aan het kijken hoe ze hun werkwijze kunnen aanpassen, of hebben dat al gedaan. Een van de protocollen die aangepast zullen moeten worden, is op het gebied van schoonmaak. Een hygiënische werkplek is nu belangrijker dan ooit om te voorkomen dat het coronavirus op uw bedrijf verspreid wordt.

Samenwerking

Wij zijn blij dat wij een samenwerking zijn aangegaan met een goede klant van ons. Zij hebben de expertise en de knowhow op het gebied van specialistische reiniging, wij hebben de mensen. Hier laten we u natuurlijk van profiteren. Wij kunnen namelijk een gereduceerde prijs bieden richting onze opdrachtgevers.

Wij kunnen uw werkplek laten desinfecteren zonder dat dit de materialen van de werkomgeving aantast. Hierdoor zorgt u voor een veilige werkomgeving voor uw personeel. Interesse? Wilt u direct een offerte aanvragen?

Een echt hygiënische werkomgeving vergt specialistische reiniging.

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet direct die kennis in huis heeft. Deze kennis en de juiste mensen kunnen wij u bieden, samen met onze partner. Want deze tijd vraagt nu eenmaal om nieuwe initiatieven en creatieve oplossingen. Het is belangrijker dan ooit om samen te werken. Alleen samen kunnen we de strijd aangaan met het coronavirus.

Dat Kei Uitzendbureau beschikt over aanpassingsvermogen hebben wij al eerder laten zien. Wij hebben tientallen mensen geleverd voor een grote schoonmaakklus bij stadsziekenhuis OLVG. Mensen die vanwege het coronavirus geen werk meer hadden, maar die heel graag een bijdrage wilden leveren aan onze gezamenlijke strijd. Mensen die enthousiast en gemotiveerd zijn. Mensen die zich willen inzetten. Deze mensen zijn enorm belangrijk voor onze samenleving. En deze mensen kunnen ook zomaar voor u aan de slag.

Opleiden

Onze mensen worden speciaal opgeleid en hebben dus alle kennis in huis om uw werkomgeving hygiënisch schoon te maken. Daarnaast zorgen zij ervoor dat alles gedesinfecteerd wordt, zodat het virus geen kans meer maakt. Want schoonmaken alleen is niet voldoende. Alle oppervlakken moeten grondig worden ontsmet om ervoor te zorgen dat virussen en bacteriën onschadelijk worden gemaakt. Contactpunten als deurklinken en lichtknopjes zijn echte besmettingshaarden.
En wat denkt u van de koffieautomaat? Niets lekkerder dan de dag te beginnen met een vers kopje koffie. Met de specialistische reiniging van onze vakmensen kunt u met een gerust hart op het knopje drukken en staat niets een lekker kopje koffie meer in de weg!

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn gewoon te bereiken per telefoon op 033 711 0600 of per mail.

WhatsApp: 033 - 711 0600