Operators beschikbaar die ervaring hebben met diverse machines

Overzicht

Alles loopt op rolletjes

Kandidaten van Kei Uitzendbureau hebben ervaring met diverse machines

In fabrieken staan grote machines. Voor het grootste deel werken deze automatisch, maar alsnog moet er altijd een oogje in het zeil gehouden worden. Daarom worden ze bediend door vakmensen die precies weten wat de machine kan, wat de belangrijkste storingen zijn en hoe je die kunt verhelpen. Tevens controleren zij de kwaliteit van het product. En soms moeten er nieuwe onderdelen of hele nieuwe machines geïnstalleerd worden. Ook dat valt onder het takenpakket van een operator. Een operator moet in staat zijn om de fabriek letterlijk draaiende te houden. Zonder deze vakmensen staat de procestechniek stil.

Kei Uitzendbureau heeft operators beschikbaar die ervaring hebben met diverse machines. We hebben 3 machines uitgelicht. Uiteraard hebben wij nog meer operators in ons systeem die ervaring hebben met andere machines. Nieuwsgierig? Bel onze operatorspecialisten voor meer informatie. Zij zijn bereikbaar via 033-7110699.

Zoekt u een kandidaat die ervaring heeft met een casepacker, de ideale verpakkingsmachine voor het snel verpakken in een doos?
Beschikbaar: 4 kandidaten

Of bent u op zoek naar een operator die een wikkelmachine van binnen en buiten kent voor het snel en makkelijk inwikkelen van pallets, hooibalen of producten?
Beschikbaar: 6 kandidaten

 

Of een kandidaat die precies weet om te gaan met een etiketteermachine voor het etiketteren en beplakken van producten?
Beschikbaar: 5 kandidaten

Wij hebben aan diverse kandidaten gevraagd wat zij het leukste vinden aan hun werk. Het mooie van deze vraag: je ziet direct de twinkeling en het enthousiasme. Vaak geven ze het volgende antwoord:

  • Het besturen en regelen van het proces, de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het product én het goede salaris.

Als (proces)operator blijf je uitgedaagd in je werk. Geen dag is hetzelfde. Er zijn altijd factoren die van invloed zijn op het proces: een storing, een hogere productie of de afwezigheid van een collega. Maar ook het proces verandert. Er komen nieuwe technologieën en updates om efficiënter te werken. Of materialen veranderen om het proces duurzamer te maken. Zo zijn er altijd uitdagingen waar u als bedrijf en waar de procesoperator rekening mee moeten houden om het proces goed te laten verlopen.

Kei Uitzendbureau is u hierbij graag van dienst. Wij hebben diverse (proces)operators beschikbaar die op zoek zijn naar een (andere) baan. (Proces)operators met liefde voor het vak, die kennis hebben van techniek en die de wil hebben om hard te werken. Zij zijn opgeleid om mooie producten te maken. Daarnaast biedt Kei Uitzendbureau kandidaten ook de mogelijkheid om een (vervolg)opleiding te volgen.

Wilt u wekelijks, of zelfs dagelijks op de hoogte gehouden worden van de nieuw ingeschreven operators? Dat kan! Meld u aan voor de personeelsalert via onderstaande link:

https://www.keiuitzendbureau.nl/personeel-gezocht

Heeft u een vacature? Ook tijdens de vakantieperiode werven wij voor u kandidaten die op zoek zijn naar een (andere) baan als operator of die overwegen om operator te worden. Wij denken graag met u mee. Neem voor meer informatie contact op met onze operatorspecialisten via 033-7110699 of via info@keiuitzendbureau.nl.

WhatsApp: 033 - 711 0600