Operator aan het woord

Overzicht

Praktijkverhaal van een Operator

“Mijn naam is Wilfred.

operator

Ik heb mij in 2010 ingeschreven bij Kei Uitzendbureau. In september kon ik al gelijk beginnen bij een toonaangevend internationaal chemisch familiebedrijf in Amersfoort. Ik werkte hier als heftruckchauffeur en mijn werkzaamheden bestonden uit het laden en lossen van zeecontainers.
Al snel vroeg mijn chef mij of ik interesse had in een andere functie. Samen met Kei Uitzendbureau hadden zij om de tafel gezeten. Ze vonden dat ik meer in mijn mars had en zagen potentie. Ik ben toen doorgegroeid naar de functie van operator.”

“Als operator ben ik een belangrijke schakel in het productieproces. Ik produceer in een hoogwaardige chemische productieomgeving de chemicaliën voor de leerverwerkende industrie. Ik bedien onder andere procesapparatuur, ik neem monsters en analyseer deze, en ik inspecteer en controleer technische installaties. Het is een verantwoordelijke functie, en dat ligt me wel.
Ik werk met leuke collega’s die niet bang zijn om dingen aan mij te vragen, en ik help ze graag.”

Wilfred is het type no-nonsense, ruwe bolster, blanke pit en hard werken. Dat laatste doet hij vandaag de dag nog steeds en met plezier! Wilfred is technisch en oplossingsgericht, heeft oog voor orde en netheid en draagt actief bij aan veiligheids- en milieubewustzijn. Onze opdrachtgever zag direct dat hij meer in zijn mars had. Wilfred begon als heftruckchauffeur en heeft nu een afwisselende, verantwoordelijke baan in een 5-ploegendienst met goede arbeidsvoorwaarden bij een familiebedrijf.

Wij zijn blij dat Wilfred in 2010 bij ons is binnengestapt en nu dagelijks met veel plezier op zijn fiets stapt om naar zijn werk te gaan. Uiteraard zijn er vele succesverhalen en streven wij ernaar om nog meer operators te plaatsen.
Wellicht ook bij uw bedrijf?

 

WhatsApp: 033 - 711 0600