Gevolgen corona

Overzicht

Kei treft maatregelen tegen het coronavirus

Ook voor Kei Uitzendbureau en de uitzendbranche zijn de gevolgen van het coronavirus goed te merken. In sommige sectoren ligt het werk helemaal stil en in andere sectoren zijn juist extra mensen nodig. Dat vergt veel aanpassingsvermogen, maar daar draaien wij bij Kei onze hand niet voor om.

gevolgen corona voor kei uitzendbureau

Natuurlijk houden wij ons aan de maatregelen die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Om onszelf en de maatschappij te beschermen hebben wij daarnaast besloten om de deuren van onze vestigingen tijdelijk gesloten te houden. Maar wij zijn natuurlijk nog steeds hard aan de slag voor onze uitzendkrachten en opdrachtgevers. Dit doen wij op een aangepaste manier. Zo zijn wij verdeeld in teams en werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. Contracten worden op dit moment digitaal afgehandeld. Dit is misschien minder persoonlijk dan je van ons gewend bent, maar jouw veiligheid en die van onze medewerkers zijn op dit moment onze prioriteit. Wij vragen hiervoor je begrip.

 

Daarnaast zijn wij hard aan het werk om vacatures te vullen voor sectoren die juist nu heel hard mensen nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan schoonmakers voor de zorg. Wij zetten onze ervaren schoonmakers in om ziekenhuizen zorgvuldig te reinigen. Ben jij een ervaren schoonmaker en zou je graag je steentje bijdragen? Laat het ons direct weten.

 

Wij zijn te bereiken per telefoon en per mail. Heb je vragen over wat de gevolgen van de coronamaatregelen zijn voor jou als uitzendkracht? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Heb je gezondheidsklachten? Neem dan telefonisch contact op met je werkgever en met Kei.

WhatsApp: 033 - 711 0600