Kei in Apeldoorn

Overzicht

Nieuwe vestiging Kei Uitzendbureau

29-09-2016 – Kei Uitzendbureau groeit! Na een vestiging in Amersfoort en Harderwijk wordt er nu ook een vestiging geopend in Apeldoorn. Per 3 oktober kunnen werkzoekenden ook bij Kei Uitzendbureau in Apeldoorn terecht. En dat is mooi op tijd, want er is werk zat.

Arbeidsmarkt

Steeds meer mensen in Nederland merken het: de werkgelegenheid stijgt. Het UWV heeft eerder dit jaar onderzoek gedaan naar het herstel van de arbeidsmarkt en kwam met goede resultaten. Het aantal banen neemt toe, met name in de uitzendbranche. En daar haakt Kei Uitzendbureau direct op in door zijn deuren te openen in het Veluwse Apeldoorn. Door een nieuwe vestiging te openen streeft Kei Uitzendbureau naar nieuwe contacten met bedrijven in Nederland om zo nog meer mensen aan een nieuwe baan te helpen.  

Apeldoorn

Voor de werkzoekenden in Apeldoorn en omgeving: even een kort overzicht van wat jullie kunnen verwachten. De nieuwe vestiging van Kei Uitzendbureau is te vinden aan de Loolaan nummer 37 in Apeldoorn. Michelle Jansen en Marianne van de Burgt zijn de medewerkers van deze vestiging en zullen de sollicitanten te woord staan, intakes houden en het contact onderhouden met de uitzendkrachten in de regio Apeldoorn. Werkzoekenden in die regio zullen dus regelmatig met hen in contact komen. Kei Uitzendbureau is een persoonlijk uitzendbureau dat elke uitzendkracht van gezicht en bij naam kent. Zo kan het uitzendbureau makkelijker de perfecte match maken tussen opdrachtgever en uitzendkracht.

Werkgevers in de regio Apeldoorn die geen tijd hebben om nieuwe medewerkers te werven, kunnen ook aankloppen bij Michelle en Marianne. Zij zullen voor de opdrachtgever op zoek gaan naar de ideale uitzendkracht en alle administratieve rompslomp eromheen verzorgen. Kei Uitzendbureau is NEN-gecertificeerd en in het bezit van het SNA-keurmerk. Dit betekent dat Kei Uitzendbureau zich niet schuldig maakt aan fraude en illegaliteit. 

Overige diensten

Niet alleen voor het uitzenden kunnen bedrijven vanaf 3 oktober in Apeldoorn terecht. Zij kunnen ook contact opnemen met Kei Uitzendbureau als zij medewerkers op de payroll willen, of medewerkers willen aannemen op basis van werving en selectie. Daarnaast kunnen werkgevers ervoor kiezen de verzuimbegeleiding door Kei Uitzendbureau te laten verlopen en zijn er mogelijkheden voor factoring.

Kortom, neem gerust eens contact op met de dames uit Apeldoorn om de mogelijkheden te bespreken. Zij zijn bereikbaar op 055-2049309.

WhatsApp: 033 - 711 0600