Kostprijs 1.99

Overzicht

Nieuwe klant voor 2021

De logistiek, een sector die continu in beweging is
Als je daar 2020 naast zet, een jaar dat anders is gelopen dan andere jaren, dan draait de logistieke branche overuren. Veel mensen werken thuis en dat levert natuurlijk de nodige bestellingen op wat betreft thuiswerkartikelen.

Maar niet alleen dat. Ook een dagje shoppen in de stad zit er voor velen niet meer in en hoe makkelijk is het dan om leuke items online te bestellen? Ja, ook al ligt de economie in veel sectoren op zijn gat, de logistiek draait wel door.

Nu de logistiek overuren draait, ontstaan er automatisch logistieke vacatures. Natuurlijk blijft het een onzekere tijd en is flexibiliteit op het moment meer in trek dan personeel binden. Daarbij is het ook nog steeds lastig om goed personeel in de logistiek te vinden. Hoe fijn is het dan om de hulp van een uitzendbureau te krijgen?

Kei Uitzendbureau biedt u graag de helpende hand. Om u kennis te laten maken met onze kwaliteiten en diensten hebben wij een leuke actie die wij u kunnen aanbieden.

Om aan de vraag en flexibiliteit tegemoet te komen heeft Kei Uitzendbureau een tijdelijke verlaging van de kostprijs voor het inhuren van magazijnkrachten en logistiek personeel.

Kennismaking Kei Uitzendbureau - factor 1.99

In deze tijd kan iedereen enige vorm van flexibiliteit nodig hebben en veel bedrijven houden de hand op de knip. Om u voldoende flexibiliteit te geven en goede kandidaten aan u te binden, hanteren wij bij de eerstvolgende plaatsing factor 1.99.  Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Waarom?

Voor u als nieuwe en als bestaande relatie is het een mooie manier om kennis te maken met Kei Uitzendbureau en onze logistieke en magazijnkrachten.

De kleine lettertjes:

  • Per klant 1 kandidaat tegen factor 1.99.
  • Wij hanteren deze verlaagde kostprijs voor logistieke en magazijnkrachten.
  • De verlaagde omrekeningsfactor geldt voor de gehele plaatsing. Een eventuele stijging van de kostprijs voor eind december 2020 zal worden meegenomen.
  • Als een kandidaat langer dan een half jaar niet voor u heeft gewerkt, zal een nieuwe kostprijs worden besproken of geldt voor bestaande relaties het afgesproken tarief/omrekeningsfactor.

Meer weten? Neem dan contact op met Dunja (055 204 9309), Edwin (0341 760078) of Dileila (033 711 0600).

WhatsApp: 033 - 711 0600