Liever inzet van uitzendkracht dan vast personeel

Overzicht

Liever inzet van uitzendkracht dan vast personeel

Bijna elk bedrijf ervaart wel de effecten van de coronacrisis. Natuurlijk heeft corona ook effect op de flexibele schil bij bedrijven. De ervaring leert dat de behoefte aan uitzendkrachten groeit na een crisis. Juist om piek en ziek op te vangen. Werkgevers geven de voorkeur aan uitzendkrachten, omdat ze dan snel kunnen schakelen wanneer er opeens heel veel werk is, maar ook wanneer het tegenzit.

Juist als uw bedrijf structureel of incidenteel te maken heeft met een wisselende personeelsbehoefte, dan is het werken met uitzendkrachten de ideale manier om uw tijdelijke drukte op te vangen. Daarnaast is de uitzendformule een uitkomst om medewerkers te vervangen die vanwege ziekte of zwangerschap tijdelijk niet inzetbaar zijn. Een uitzendovereenkomst kan ook de uitkomst zijn wanneer u met wisselende pieken binnen uw organisatie te maken heeft. Met uitzenden bieden wij u flexibiliteit.

Het plaatsen van de juiste kandidaat op de juiste vacature blijft mensenwerk
Het is ons werk. Het is de kunst om mensen bij u te plaatsen die niet alleen voldoen aan het gevraagde functieprofiel, maar tevens passen binnen de bedrijfscultuur.
Om deze optimale match te bereiken hechten wij er grote waarde aan om zelf kennis te maken met uw organisatie en werkwijze. Aan de andere kant brengen wij de vaardigheden, ambities en vooral karaktereigenschappen van onze kandidaten zo goed mogelijk in kaart door een uitgebreid intakegesprek en het altijd opvragen van referenties.

Zorg en werk uit handen met onze uitzendkrachten.
Als u gebruikmaakt van de uitzendformule van Kei Uitzendbureau, dan worden u vrijwel alle zorgen en werkzaamheden uit handen genomen. Van werving en selectie tot een vlekkeloze administratieve afhandeling.

Geen risico
De financiële risico's van ziekte en het tijdelijk niet hebben van werk liggen volledig bij Kei Uitzendbureau. Alleen de gewerkte uren worden in rekening gebracht.

Dit is slechts een beknopte beschrijving van wat uitzenden inhoudt. Binnen dit concept zijn er diverse mogelijkheden voor het aangaan van een uitzendovereenkomst. Om precies te weten welke vorm het beste bij uw organisatie past, kunt u een (telefonische) afspraak met onze specialist inplannen. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, Harderwijk en Apeldoorn.

Natuurlijk is het bij iedere werknemer belangrijk dat er oog is voor de waarde die hij/zij levert. Dit geldt ook voor uitzendkrachten, juist in deze tijd.
Als uitzendkrachten zich gewaardeerd voelen en je in ze investeert, is de kans groter dat je weer op ze kan rekenen als je ze nodig hebt.

Kei Uitzendbureau organiseert daarom een verkiezing:
Uitzendkracht van de maand: je bent een KEI!
 

Er wordt in de komende weken een uitzendkracht genomineerd en in het zonnetje gezet. En hier hoort natuurlijk een verrassing bij.
Hiermee willen we aan de uitzendkracht laten weten hoe belangrijk hij/zij is.
Kei Uitzendbureau verkiest een uitzendkracht die op tijd op zijn/haar werk komt, zich niet heeft ziekgemeld en zich volledig inzet.
Natuurlijk bent u benieuwd naar de uitslag. Deze ziet u in de eerstvolgende nieuwsbrief. Wij zullen hierin de uitzendkracht van de maand, onze KEI, bekendmaken.
Dit kan overigens ook leuk zijn voor bij u op het bedrijf. Nu veel mensen vanuit huis werken en minder sociale contacten hebben, is het leuk om iets extra’s te doen voor het personeel. Dit zorgt voor een glimlach en een goede start van de dag. Dan gaan ook zij weer een stapje harder werken wanneer de productie toeneemt.

 

 

WhatsApp: 033 - 711 0600