Loonadministratie

Onze expertise

Loonadministratie uitbesteden

Loonadministratie is precisiewerk. Daarom kan het slim zijn om dit uit te besteden. Elke loonstrook moet op tijd beschikbaar zijn, met alle gemaakte afspraken foutloos erin verwerkt. De kennis en ervaring van onze medewerkers gaat verder dan alleen het maken van loonstroken. We spreken van tevoren een all-inprijs per salarisstrook met u af. Daar zijn heel wat diensten en services bij inbegrepen. 

Personeelsadviezen
Naast het uit handen nemen van de loonadministratie kunnen we u tegen meerprijs ook bij al uw personele zaken van dienst zijn. Wij fungeren graag als vraagbaak voor u op het gebied van personeel, bij het opstellen en controleren van arbeidscontracten en beëindigingsovereenkomsten of voor de screening van de salaris- en personeelsadministratie, zoals subsidiemogelijkheden. Ook adviseren we bij arbeidsrecht, sociale verzekeringen, loonbelastingen en andere personele zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze loonadministrateur.

Uw loonadministratie is in goede handen omdat:

Wij zijn deskundig
Onze loonadministrateurs zijn hoogopgeleide experts met een brede ervaring. Ze zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. U bent dus altijd verzekerd van een loonadministratie die voldoet aan alle wettelijke eisen. 

Wij zijn klantgericht 
Loonadministratie op maat is uw persoonlijke loonadministrateur op afstand. We koppelen een hoog kennisniveau aan een hoge servicegraad. Alles wat we voor u doen is helemaal afgestemd op uw onderneming.

Meer weten over het uitbesteden van uw loonadministratie? Neem dan contact op met Kei Uitzendbureau. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, Harderwijk en Apeldoorn.

Vraag een offerte aan
Personeel gezocht
Plaats een vacature
Neem contact met ons op
WhatsApp: 033 - 711 0600