Loopbaanbegeleiding uitzendkrachten

Overzicht

Wij mogen € 2.500 inzetten per flexkracht voor ontwikkeling op de arbeidsmarkt

28-01-2019 – Kei Uitzendbureau is door de NBBU uitgekozen om mee te doen aan een project waarbij twee medewerkers van ons (Aletta Bos en Hilde de Groot) een adviestraject volgen richting loopbaanbegeleiding van onze uitzendkrachten.

Voor dit project mogen wij 10 uitzendkrachten van Kei Uitzendbureau selecteren met wie wij loopbaanafspraken gaan maken. Deze uitzendkrachten ontvangen allemaal individueel een bedrag van € 2.500 om deze loopbaanafspraken te realiseren. Wij gaan dus alleen al voor dit project zo’n € 25.000 inzetten om onze uitzendkrachten nog beter te kunnen plaatsen bij onze relaties.

Enkele relaties hebben wij daarom benaderd om te vragen hoe zij binnen hun organisatie dit geld zouden gebruiken zodat onze uitzendkrachten nog beter inzetbaar zouden zijn. Enkele relaties hebben hier concrete ideeën over. Sommigen geven aan dat, wanneer er bepaalde cursussen worden gevolgd, onze uitzendkrachten beter en breder inzetbaar zouden zijn. Anderen hebben het over een interne opleiding waarbij het fijn zou zijn als het uitzendbureau hier ook tijd dan wel geld in zou willen steken.

Alle uitzendkrachten van onze vestigingen (Amersfoort, Harderwijk en Apeldoorn) die nu aan het werk zijn, hebben een mail ontvangen waarin zij kunnen aangeven of zij willen deelnemen aan dit project. Bij de uiteindelijke deelnemers wordt een scan voor duurzame inzetbaarheid uitgevoerd. Vanuit deze scan wordt er per uitzendkracht bekeken waar hij of zij het meeste aan heeft om zich te ontwikkelen op de arbeidsmarkt.

Kei Uitzendbureau weet dat het in deze krappe arbeidsmarkt steeds lastiger is om vacatures ingevuld te krijgen. Daarom willen wij ons graag laten inlichten hoe wij werkzoekenden nog beter kunnen inzetten. Wanneer werkzoekenden en de arbeidsmarkt niet meer helemaal aansluiten, moeten wij wellicht meer moeite doen om dit door middel van opleiding en persoonlijke begeleiding beter voor elkaar te krijgen.

Zoekt u een partner die samen met u op zoek gaat naar de mogelijkheden om uw vacatures ingevuld te krijgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt een afspraak maken met een van onze specialisten om samen te kijken welke tool het beste bij uw organisatie zou passen.

20 februari 2019 start dit project. Uitzendkrachten die nog mee willen doen, kunnen zich per mail (info@keiuitzendbureau.nl) aanmelden.  

Relaties die wij nog niet gesproken hebben, maar die hierover graag met ons in gesprek willen komen, kunnen ons bellen voor een afspraak.

WhatsApp: 033 - 711 0600