Operators

Ik ben een operator en zoek werk Ik zoek een operator

Bent u een werkgever en op zoek naar een operator?

Dagelijks zijn onze operators werkzaam binnen de verschillende industrieën. Als operatoruitzendbureau bemiddelen wij zowel procesoperators als ook mechanisch operators. Misschien heeft u een vacature en past een kandidaat uit onze database hierbij. U kunt een uitgebreid cv opvragen. Wij bemiddelen onze operators op basis van uitzenden – detacheren of op basis van werving en selectie.

Wilt u persoonlijk op de hoogte blijven van ons actuele aanbod van beschikbare operators?

Gezien de schaarste op de arbeidsmarkt willen wij hierop anticiperen door sneller te schakelen. Hiervoor hebben wij een tool ontwikkeld -> de personeelsalert. 

U kunt zich hiervoor aanmelden, zodat u een melding krijgt wanneer een operator zich heeft ingeschreven. Vul daarvoor hiernaast uw gegevens in.

Zo bent u (kosteloos) als een van de eersten op de hoogte van onze kandidaten.

Meld u aan voor de personeelsalertVerzenden

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy statement


Bekijk hier de database Operators ()

Filter personeel

Beschikbaar personeel

Provincie

Operator

Opleiding

Diploma behaald?

Werkervaring?

'
Vraag een offerte aan
Personeel gezocht
Plaats een vacature
Neem contact met ons op

Procesoperatorvacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Weet je niet precies wat voor werk je graag zou willen doen? Of ben je op zoek naar dé baan waar je echt gelukkig van wordt? Wij zijn er voor jou!

 

Wie zoekt voor je naar een passende baan? Dat doen wij!

 

In de procestechniek is er altijd plaats voor enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Procestechniek is het omzetten van grondstoffen naar een eindproduct. In een fabriek wordt stap voor stap van een of meerdere grondstoffen een product gemaakt. Dit noemen we een proces, vandaar de naam procestechniek. Bijna alles om ons heen is gemaakt door procestechniek: frisdrank, telefoons, benzine, koekjes, boeken, kaas, glas, bier en ga zo maar door. Een leven zonder procestechniek is ondenkbaar! In de procestechniek werken verschillende operators. Als operator ben je de mens achter de machine. Al is de productie tegenwoordig voor een groot deel geautomatiseerd, zonder jou als operator staat het proces stil.

 

 

Zeg jij op onderstaande vragen ‘Ja!’?

Wil jij iedere dag met een lach naar je werk?

Zoek je een baan waarin je jezelf kan ontwikkelen?

Besef je dat jij de belangrijkste schakel bent in het proces?

Zijn goede arbeidsvoorwaarden belangrijk voor je?

 

 

Bij Kei Uitzendbureau ben je aan het juiste adres. Ons recruitmentteam heeft jarenlange ervaring in de bemiddeling van operators. De voordelen van Kei Uitzendbureau:

 

  • Wij bellen wanneer het jou uitkomt

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Natuurlijk begrijpen we dat je niet vrijuit kan praten op je werk. We bellen jou daarom wanneer het jou uitkomt.

 

  • Werken op basis van werving en selectie

Natuurlijk snappen we dat je niet zomaar je huidige baan opzegt. Daarom start je via ons op basis van werving en selectie, dus je komt direct in dienst bij de werkgever.

 

Hieronder vind je een overzicht van onze procesoperatorvacatures. Zie je een leuke vacature die op jouw lijf geschreven is? Reageer dan direct via het sollicitatieformulier. Staat er op dit moment niks voor je tussen? Stuur ons dan alsnog je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij kunnen bijvoorbeeld je profiel op onze website plaatsen. Daarnaast kunnen wij je profiel meenemen in onze periodieke mailing gericht op operators. Zo’n 150 bedrijven in heel Nederland, waarvan de meeste bedrijven zich in Utrecht en Gelderland bevinden, hebben bij ons aangegeven deze mailing graag te ontvangen.
Ben je graag direct op de hoogte van onze nieuwste vacatures? Meld je dan aan voor de vacaturealert en krijg de nieuwste operatorvacatures direct in je mailbox.

 

Goede operators zijn schaars en daarom komen we graag met je in contact! Wij kennen de markt en begrijpen wat je wilt. Wij zoeken niet; wij vinden de baan die bij jou past.

 

 

Meld je aan als operator

Verzenden

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met ons privacy statement


Operatorvacatures (2)


Operator 2 ploegen

Apeldoorn
40 uur

Operator

Apeldoorn
40 uur

> alle vacatures

WhatsApp: 033 - 711 0600