Operatorspecialist

Overzicht

Operatorspecialist

Operatorspecialist

Kei Uitzendbureau is specialist in het bemiddelen van operators, dankzij jarenlange ervaring en langdurige samenwerkingen in goede en slechte tijden. De huidige tijd gaat gepaard met veel onzekerheid, maar wij zien ook zeker kansen en we kijken vooruit naar de toekomst.

Ondanks dat vele branches momenteel stilstaan, draait de productie door. Bijna alles om ons heen is gemaakt door procestechniek: frisdrank, telefoons, benzine, koekjes, boeken, kaas, glas, bier en ga zo maar door. Een leven zonder procestechniek is ondenkbaar! In de procestechniek werken verschillende operators.

Als operator ben je de mens achter de machine.
Al is de productie tegenwoordig voor een groot deel geautomatiseerd, zonder een operator staat het proces stil. In de procestechniek is er bijna altijd plaats voor enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Helaas zitten zelfs goede operators wegens de coronacrisis momenteel stil.

Wellicht is het bij uw bedrijf extra druk en heeft u meer ondersteuning nodig?
Wij hebben op dit moment diverse operators beschikbaar. Misschien verwacht u een vacature en past een kandidaat uit onze database hierbij. U kunt een uitgebreid cv opvragen.

Dagelijks zijn onze operators werkzaam binnen de verschillende industrieën. Als operatoruitzendbureau bemiddelen wij zowel procesoperators als ook mechanisch operators. Wij bemiddelen onze operators op basis van uitzenden – detacheren of op basis van werving en selectie.

Wilt u persoonlijk op de hoogte blijven van ons actuele aanbod van beschikbare operators? Gezien de huidige arbeidsmarkt willen wij hierop anticiperen door snel te schakelen. Precies zoals u van ons gewend bent. Hiervoor hebben wij een tool ontwikkeld:

-> de personeelsalert

U kunt zich hiervoor aanmelden, zodat u een melding krijgt wanneer een operator zich heeft ingeschreven. Zo bent u (kosteloos) als een van de eersten op de hoogte van onze kandidaten. Wel zo handig!

Wij hebben in de afgelopen maand onze kandidaten benaderd en de website is weer helemaal up-to-date. Neem dus gerust een kijkje en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie over een kandidaat wenst.

WhatsApp: 033 - 711 0600