Opleiden via Kei Uitzendbureau

Overzicht

Personeel opleiden, dat doet u via Kei Uitzendbureau

De tijd van enkel uitzenden ligt natuurlijk al jaren achter ons. Als uitzendbureau organiseren wij namelijk ook diverse trainingen, cursussen en opleidingen in uw vakgebied. Van een hef- en reachtruckcursus of een ADR-cursus tot nascholing code 95. Binnen Kei Uitzendbureau besteden wij 1,02% van de totale som van het brutoloon aan opleidingen.

Waarom?
Een investering van Kei Uitzendbureau in zijn uitzendkrachten is een directe investering in uw bedrijf. Veel uitzendkrachten geven aan dat zij door het volgen van een opleiding zich ook waardevoller voelen en meer betrokken bij de organisatie waar ze werken.

Wat betekent dit voor u?
Als u via Kei Uitzendbureau personeel inhuurt, kunnen zij op eigen verzoek, maar ook op uw verzoek een opleiding volgen. Zo motiveren we samen de uitzendkrachten om zich verder te ontwikkelen in uw vakgebied.  

De voorwaarden?
Een uitzendkracht die 2 weken fulltime bij u heeft gewerkt via Kei Uitzendbureau komt al voor scholing in aanmerking. Voor u als werkgever zijn hier geen kosten aan verbonden.

Voor de transport- en logistieke vacatures maakt Kei Uitzendbureau gebruik van gerenommeerde regionale opleiders, dat werkt wel zo prettig. In Harderwijk maken wij bijvoorbeeld gebruik van de dagopleidingen bij Van Buuren Opleidingen. 

Bij Van Buuren Opleidingen kunnen onze kandidaten worden opgeleid voor verschillende logistieke en transportfuncties. Van heftruckchauffeur tot vrachtautochauffeur en alles wat daar tussen zit. Natuurlijk biedt Van Buuren Opleidingen ook voor bestaande chauffeurs cursussen voor de nascholing code 95 aan, zodat zij beroepsmatig kunnen blijven rijden.

Wist u?

  • dat wij op ons hoofdkantoor in Amersfoort een opleidingscentrum hebben waar trainingen gegeven kunnen worden? Het is een professioneel ingerichte ruimte met de juiste faciliteiten om een training te geven. Meer weten? Neem dan contact op met Aletta. 
  • dat wij vorig jaar maar liefst 25.000 euro extra hebben uitgegeven aan loopbaanbegeleiding? Dit is bovenop de 1,02% die wij standaard elk jaar uitgeven.
WhatsApp: 033 - 711 0600