Qimarox

Overzicht

Qimarox

Bedrijf in the Picture.

Deze keer vinden wij het leuk om jullie meer te laten zien van Qimarox.

Qimarox is een toonaangevende fabrikant van componenten voor material handling systemen gevestigd in Harderwijk. Als producent van onder meer palletiseermachines en productliften onderscheidt Qimarox zich internationaal met een eigentijdse visie en aanpak. Innovatie, kwaliteit en toegevoegde waarde staan daarbij hoog in het vaandel. Hun producten staan bij toonaangevende klanten als Coca Cola, Nike, Amazon en Unilever.

In 2020 vieren zij hun 25 jarig jubileum; helaas niet zo uitgebreid als dat ze zouden willen vanwege de coronacrisis. Qimarox is voortgekomen uit Nedpack, dat in 1995 is opgericht door Pieter Hannessen. Vanaf het begin heeft Nedpack een sterke focus gelegd op de bouw van palletiseermachines en productliften.  Inmiddels is Nedpack Diensten de serviceverlener voor eindverpakkingssystemen in de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Terwijl Nedpack zich nog uitsluitend richt op ontwerp, integratie, service en onderhoud van complete eindverpakkingssystemen binnen Europa, richt Qimarox zich enkel op de ontwikkeling en productie van palletiseermachines en productliften voor original equipment manufacturers (OEM’s) en systeem integratoren wereldwijd. Voorbeelden zijn de productlift Prorunner mk1, de verticaal transporteur Prorunner mk5 en de palletiseermachine Highrunner hr7, een reeks die de komende jaren verder wordt uitgebreid.

Hun passie voor de branche en het vermogen om out-of-the-box te denken heeft Nedpack Qimarox gemaakt tot wat het nu is. Een internationaal familiebedrijf, een fijne plek om te werken met een team van hooggekwalificeerde medewerkers en een positieve en persoonlijke werksfeer.

Dit stelt hun in staat om zichzelf opnieuw uit te vinden, met hun netwerk te sparren om erachter te komen waar Qimarox nieuwe oplossingen kan vinden om de markt te bedienen.

Wil je meer weten over dit bedrijf? Kijk op www.qimarox.nl

 

WhatsApp: 033 - 711 0600