Scholing uitzendkrachten

Overzicht

Scholing uitzendkrachten

Kei Uitzendbureau zet vol in op loopbaanbegeleiding en scholing van uitzendkrachten.


Wij van Kei Uitzendbureau zetten actief in op scholing, training en begeleiding van onze uitzendkrachten. Alle werkende uitzendkrachten zijn al, of worden in de komende weken benaderd voor een loopbaanadviesgesprek. Onze missie is om onze uitzendkrachten door scholing een beter perspectief op de arbeidsmarkt te geven.


Ons doel is om bij onze uitzendkrachten nieuwe competenties te ontwikkelen, zodat onze pool van flexwerkers nog interessanter wordt voor u als inlener.
Is er binnen uw branche behoefte aan specifieke opleidingen? Dan kunt u met onze uitzendkrachtbegeleider, Aletta Bos een afspraak inplannen om te onderzoeken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Alle opleidingen zijn bespreekbaar, zolang er maar toegevoegde waarde is voor onze uitzendkracht(en).

    

Aletta en uitzendkracht Anna in gesprek over scholing 
Plan een afspraak in met onze uitzendkrachtbegeleider wanneer:

1. U flexkrachten van Kei Uitzendbureau heeft lopen waarvoor een (interne) opleiding of cursus van toegevoegde waarde kan zijn.
2. u op zoek bent naar nieuwe medewerkers die branche specifieke trainingen of opleidingen nodig hebben waarin Kei Uitzendbureau kan participeren.
Wellicht zijn bedrijfsbezoeken in deze tijd lastig. Om deze reden kunt u ook een telefonisch consult inplannen.

U kunt bellen naar 033-7110600 en vragen naar Aletta Bos.

 

WhatsApp: 033 - 711 0600