Soepele transitie personeel

Overzicht

Soepele transitie personeel

Zorg voor een soepele transitie

De economie heeft een enorme klap te verduren dit jaar. De hele wereld heeft er last van, zo ook onze Nederlandse economie. Wat doe jij als barman of als werkgever van een barman als de horecaonderneming tijdelijk of wellicht voorgoed gesloten is? Of wat doe jij als bagagemedewerker of werkgever van de bagagemedewerker nu op Schiphol de bagagebanden zo goed als leeg zijn? Je kunt er bijna niet meer omheen: ontslag, opzegging van een aflopend contract of een faillissement. Dit zijn termen die dit jaar extra vaak om ons heen worden genoemd.

De NOW-regeling heeft veel bedrijven al een extra steuntje in de rug gegeven, maar wat nu? De NOW-regeling loopt ten einde en hoelang kunnen we nieuwe steunmaatregelen blijven verwachten? Hoe moeilijk bepaalde keuzes ook zijn, soms zijn ze nodig om een bedrijf te redden en door te kunnen gaan. Zoals velen al gezien hebben, is de eerste grote ontslaggolf al zichtbaar geweest in de entertainment- en horecasector. Duizenden mensen op straat, zonder werk en geen zicht op een nieuwe baan.  

Kei Uitzendbureau heeft sinds de corona-uitbraak al 23 uitzendkrachten (langdurig) aan het werk kunnen helpen die uit deze zwaar getroffen sector kwamen. Voor sommige van deze plaatsingen was omscholing van toepassing. Wij van Kei Uitzendbureau hebben budget om uitzendkrachten cursussen of opleidingen aan te bieden, om zo een nieuwe branche te kunnen betreden of te kunnen doorgroeien in deze branche.

Wat kan Kei Uitzendbureau voor u betekenen?

Heeft u werknemers waar u helaas afscheid van moet nemen om uw bedrijf te kunnen redden? Of heeft u extra ruimte binnen uw bedrijf, maar kunt u geen geschikt personeel vinden? Staat u daarbij open voor omgeschoolde werknemers? In beide situaties kunnen wij u van dienst zijn.

Wanneer u afscheid moet nemen van werknemers, dan is het natuurlijk erg mooi als u meedenkt met de toekomst van uw (oud-)werknemers. Wij gaan graag het gesprek aan met het personeel waar u afscheid van moet nemen om een zo soepel mogelijke transitie te laten plaatsvinden via Kei Uitzendbureau, van werk naar werk.

Door het gesprek aan te gaan met uw (oud-)werknemers, kijken wij welke mogelijkheden er zijn om zo snel mogelijk weer een nieuwe uitdaging te kunnen aangaan. Zo draait de logistiek momenteel overuren en ontstaan er binnen die branche enorm veel nieuwe vacatures. Hoe mooi zou het zijn als wij uw (oud-)werknemer een cursus tot heftruckchauffeur kunnen aanbieden, om zo bij een nieuw bedrijf een leuke uitdaging te kunnen aangaan?

Natuurlijk zijn er ook bedrijven die momenteel groeien. Zoals net al besproken, de logistiek draait overuren. Heeft u, of werkt u in een bedrijf waar ruimte is voor nieuw personeel, maar kunt u niemand vinden? Dan zijn wij er om u te helpen.

Kei Uitzendbureau biedt cursussen en opleidingen aan om uitzendkrachten zoveel mogelijk bij te scholen of om te scholen. Ook in deze situatie komen wij graag langs, of plannen wij een telefonische afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost het?

Een kop koffie en wat tijd van u of uw medewerker. Een gesprek is altijd vrijblijvend, maar wij zorgen er wel voor dat u overtuigd bent van onze kwaliteiten en diensten na het gesprek. Wilt u meer weten over opleiden via Kei Uitzendbureau of een soepele transitie voor uw personeel? Dan wil ik u aanmoedigen contact met ons op te nemen.

WhatsApp: 033 - 711 0600