Succes verhalen.

Overzicht

Succes verhalen.

Deze maand hebben wij een selectie van successen vanuit locatie Amersfoort. Successen zijn er om gedeeld te worden. Is het een succes? Dan volgen in de volgende nieuwsbrieven natuurlijk ook de succesverhalen van de locaties Harderwijk en Apeldoorn. Veel leesplezier!

Na 4 maanden op uitzendbasis een jaarcontract.

Jeremey, een 22-jarige jongen uit Amersfoort, kwam bij ons op de vestiging voor een inschrijving. Na diverse tijdelijke banen te hebben aangenomen via uitzendbureaus wilde Jeremey het roer omgooien. Hij wilde een baan waar hij voor langere tijd kon blijven werken en niet meer in een magazijn.

Op 22-jarige leeftijd is het soms lastig om een richting te kiezen. Hierdoor is hij diverse opleidingen begonnen, maar heeft hij deze niet afgemaakt. Natuurlijk is het aan ons om het gesprek aan te gaan en vooral vragen te stellen en te achterhalen wat echt bij iemand past.

Al snel kwam naar voren dat hij heel graag een kans wilde krijgen om ergens als leerling-timmerman aan het werk te gaan. Hier heeft hij mee te maken gehad tijdens zijn opleiding en dit vindt hij echt leuk.

Jeremey liet een goede indruk achter. Een jongen die niet onderuit gezakt in zijn stoel zit, maar een vriendelijke jongen die je recht aankijkt en een gemotiveerde houding heeft. Hij wilde het vak leren. Wij geloofden in hem.

Aan ons de uitdaging om een bedrijf te vinden dat hem deze kans wilde bieden. En deze kans kreeg hij al snel bij een houtbedrijf in Amersfoort.

Uiteraard heeft hij dit met beide handen aangepakt. Hij heeft het waar gemaakt bij onze opdrachtgever. En met resultaat. Na 4 maanden fulltime gewerkt te hebben is hij ingewerkt en zelfs al in dienst genomen. Jeremey heeft een jaarcontract gekregen!

Onze opdrachtgever, Houtindustrie Amersfoort BV, bedanken wij voor het gestelde vertrouwen in onze screening en het geven van een kans aan Jeremey.

Dit is het mooie van ons vak en waar we het voor doen.

Successen zijn er om gedeeld te worden.

De vestiging Amersfoort is al jaren bezig om een productieplant binnen te halen, onder het mom van de aanhouder wint. Vorige week was het zover. De eerste productiemedewerker is gestart!
Robert heeft zijn eerste werkweek erop zitten. Een week waarin hij iedere dag met plezier naar zijn werk is gegaan. Robert is met open armen ontvangen en geduldig ingewerkt. De werkwijze is bekend en deze volgt hij nauwkeurig op. Hij valt goed binnen het team en de opdrachtgever is tevreden. Hier worden we blij van!
Uiteraard streven we ernaar om nog meer productiemedewerkers te plaatsen.
We gaan voor een langdurige samenwerking.

Kei Uitzendbureau: ook voor piekperiodes

Nu iedereen meer online bestelt, is het drukker en drukker bij onze opdrachtgever Candy Online, een webwinkel waarbij het mogelijk is om online snoep te bestellen en door heel Europa te laten bezorgen.
Alle bestellingen moeten natuurlijk ook ingepakt worden. Ook tijdens deze piekmomenten biedt Kei Uitzendbureau een helpende hand.

De afgelopen twee weken zijn er 2 uitzendkrachten gestart om aan deze vraag te voldoen. Sigrid en Dwayne voelden zich al snel op hun plek. Een familiebedrijf waarbij het natuurlijk belangrijk is dat er een klik is.

Kortom, of het nu om een tijdelijke vacature gaat of een functie is met uitzicht op vast dienstverband, het blijft mensenwerk.

 

 

 

WhatsApp: 033 - 711 0600