Uitzenden

Onze expertise

De flexibiliteit van uitzendkrachten

Als uw bedrijf structureel of incidenteel te maken heeft met een wisselende personeelsbehoefte, dan is het werken met uitzendkrachten de ideale manier om uw tijdelijke drukte op te vangen. Daarnaast is de uitzendformule een uitkomst om medewerkers te vervangen die vanwege ziekte of zwangerschap tijdelijk niet inzetbaar zijn. Een uitzendovereenkomst kan ook de uitkomst zijn wanneer u met wisselende pieken binnen uw organisatie te maken heeft. Met uitzenden bieden wij u flexibiliteit. Binnen dit concept verwijzen wij u ook graag naar onze oproeppool.

Hoewel wij een grote database hebben met uitzendkrachten en daarnaast gebruikmaken van geavanceerde technische toepassingen, blijft het plaatsen van de juiste persoon op de juiste plek mensenwerk. Het is de kunst om mensen bij u te plaatsen die niet alleen voldoen aan het gevraagde functieprofiel, maar tevens passen binnen de bedrijfscultuur. Om deze optimale match te bereiken hechten wij er grote waarde aan om zelf kennis te maken met uw organisatie en werkwijze. Aan de andere kant brengen wij de vaardigheden, ambities en vooral karaktereigenschappen van onze kandidaten zo goed mogelijk in kaart door een uitgebreid intakegesprek en het altijd opvragen van referenties.

Zorg en werk uit handen met onze uitzendkrachten
Als u gebruikmaakt van de uitzend- of detacheringsformule van Kei Uitzendbureau, dan worden u vrijwel alle zorgen en werkzaamheden uit handen genomen. Van werving en selectie tot een vlekkeloze administratieve afhandeling. 

Geen risico
De financiële risico's van ziekte en het tijdelijk niet hebben van werk liggen volledig bij Kei Uitzendbureau. Alleen de gewerkte uren worden in rekening gebracht.

Dit is slechts een beknopte beschrijving van wat uitzenden inhoudt. Binnen dit concept zijn er diverse mogelijkheden voor het aangaan van een uitzendovereenkomst. Om precies te weten welke vorm het beste bij uw organisatie past, kunt u een afspraak met onze specialist inplannen. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, Harderwijk en Apeldoorn.

 

Vraag een offerte aan
Personeel gezocht
Plaats een vacature
Neem contact met ons op
WhatsApp: 033 - 711 0600