Vacatures in Apeldoorn

Kei Uitzendbureau is te vinden in Apeldoorn. Je vindt hier een groot aanbod van vacatures in Apeldoorn en directe omgeving, zoals Twello, Ugchelen, Beekbergen en Teuge.

Werken in Apeldoorn

Apeldoorn is een gemeente op de Veluwe in de provincie Gelderland. Een groot deel van het landelijk gebied van Apeldoorn kenmerkt zich door veel natuur. Het gehele westen van de gemeente is onderdeel van de oostflank van de Veluwe, met op de stuwwallen gelegen bossen en heidevelden. De focus van de gemeente Apeldoorn ligt met name op de vijf topsectoren: Zorg, ICT & Media, Maakindustrie, Vrije tijd en Transport & Logistiek. Daarnaast zijn er ook grote bedrijven, zoals het Kadaster, met een strategische waarde voor de stad.

Kei Uitzendbureau heeft een groot netwerk vaste relaties die al een groot aantal jaren hun vacatures uitzetten bij het lokale uitzendbureau van Apeldoorn. Onze relaties kennen onze grote database aan werkzoekenden. Als geen ander kent Kei Uitzendbureau de lokale markt. Zij staan dagelijks in contact met bedrijven en werkzoekenden en gaan tot het uiterste voor de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven in de omgeving.

Vacatures in Apeldoorn

Zoek je een fulltime baan, een parttime baan, vakantiewerk of tijdelijk werk? Dan ben je bij Kei Uitzendbureau in goede handen. Je kunt bij ons op de vestiging aan de Kanaalstraat binnenlopen of bellen (055 2049309) voor een afspraak. Onze intercedenten gaan samen met jou op zoek naar een passende baan. Zij brengen jouw kwaliteiten in kaart en kijken naar je competenties en ambities. Soms biedt een specifieke opleiding meer kansen op de arbeidsmarkt. Kei Uitzendbureau investeert hier graag in. 

Wij bemiddelen in administratieve banen, logistieke banen en productiewerk. Deze banen hebben wij op hbo-, mbo- en lbo-niveau. Naast deze vacatures hebben wij ook veel werk waar geen specifieke opleiding voor nodig is, maar waar het op werkmentaliteit aankomt. Wil jij graag opnieuw aan de slag maar je weet niet precies wat bij je past? Dan ben je bij ons van harte welkom voor advies. 

Flexwerk in Amersfoort

U heeft een vacature maar nog niet de juiste kandidaat? Kei Uitzendbureau heeft een grote database van werkzoekenden die allemaal uit de omgeving van Apeldoorn komen. U kunt direct onze nieuwste inschrijvingen zien door u aan te melden voor onze personeelsalert. U ontvangt dan werkzoekenden of arbeidskrachten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging direct in uw mailbox. Natuurlijk komen onze intercedenten ook graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen om daarna op zoek te gaan naar de juiste match voor uw bedrijf. 

Naast uitzenden kunt u bij Kei Uitzendbureau ook terecht voor detachering, werving & selectie en loonadministratie. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Ons team in Apeldoorn

Vakgebied

VestigingPlaatsenFulltime / ParttimeDienstverband

SorterenWhatsApp: 033 - 711 0600