Werken in Harderwijk

Kei Uitzendbureau is te vinden in Harderwijk. Je vindt hier een groot aanbod van vacatures in Harderwijk en directe omgeving, zoals Ermelo, Putten, Zeewolde en Almere.

Werken in Harderwijk

Harderwijk is een Hanze- en vestingstad die ligt aan de rand van de Veluwe aan het Wolderwijd, ongeveer halverwege tussen Zwolle en Amersfoort. Ook bij veel mensen bekend door het Dolfinarium. Harderwijk en omgeving kent vele verschillende bedrijven. Zo wordt er veel geproduceerd, maar vind je ook bedrijven binnen de logistieke sector, in het groen en binnen de schoonmaakbranche. Kei Uitzendbureau heeft een groot netwerk vaste relaties die al ruim 10 jaar hun vacatures uitzetten bij het lokale uitzendbureau van Harderwijk. Onze relaties kennen onze grote database aan werkzoekenden. Als geen ander kent Kei Uitzendbureau de lokale markt. Zij staan dagelijks in contact met bedrijven en werkzoekenden en gaan tot het uiterste voor de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven in de omgeving. 

Vacatures in Harderwijk

Zoek je een fulltime baan, een parttime baan, vakantiewerk of tijdelijk werk? Dan ben je bij Kei Uitzendbureau in goede handen. Je kunt bij ons op de vestiging aan het Achterom binnenlopen of bellen (0341-760078) voor een afspraak. Onze intercedenten gaan samen met jou op zoek naar een passende baan. Zij brengen jouw kwaliteiten in kaart en kijken naar je competenties en ambities. Soms biedt een specifieke opleiding meer kansen op de arbeidsmarkt. Kei Uitzendbureau investeert hier graag in. 

Wij bemiddelen in administratieve banen, logistieke banen en productiewerk. Deze banen hebben wij op hbo-, mbo- en lbo-niveau. Naast deze vacatures hebben wij ook veel werk waar geen specifieke opleiding voor nodig is, maar waar het op werkmentaliteit aankomt. Wil jij graag opnieuw aan de slag maar je weet niet precies wat bij je past? Dan ben je bij ons van harte welkom voor advies. 

Flexwerk in Harderwijk

U heeft een vacature maar nog niet de  juiste kandidaat? Kei Uitzendbureau heeft een grote database van werkzoekenden die allemaal uit de omgeving van Harderwijk komen. U kunt direct onze nieuwste inschrijvingen zien door u aan te melden voor onze personeelsalert. U ontvangt dan werkzoekenden of arbeidskrachten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging direct in uw mailbox. Natuurlijk komen onze intercedenten ook graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen om daarna op zoek te gaan naar de juiste match voor uw bedrijf. 

Naast uitzenden kunt u bij Kei Uitzendbureau ook terecht voor detachering, werving & selectie en loonadministratie. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op! 

Ons team in Harderwijk

Vakgebied

VestigingPlaatsenFulltime / ParttimeDienstverband

SorterenWhatsApp: 033 - 711 0600