Vacatures in werkgebied administratief

Administratief medewerker gezocht Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio's Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar een administratief medewerker. Onze werkgevers zoeken naar zowel fulltime als parttime medewerkers op mbo- en hbo-niveau.

Voorbeeldfuncties zijn: medewerker financiële administratie, medewerker debiteurenbeheer, medewerker crediteurenbeheer, medewerker loonadministratie, salarisadministrateur, tekstschrijver, HRM- of P&O-medewerker, medewerker ledenadministratie en websitebeheerder. Daarnaast hebben wij ook regelmatig licht administratieve vacatures zoals: telefonistes/telefonisten, receptionistes/receptionisten, datatypisten en ondersteuners die kunnen worden ingezet op diverse administratieve afdelingen. Wij zijn ook regelmatig op zoek naar studenten. Als student kun je ingezet worden op administraties om mee te helpen om administratieve achterstanden weg te werken.

Wat zoeken wij? Als administratief medewerker word jij blij van het registreren van gegevens. Je kunt goed met systemen omgaan, zoals bijvoorbeeld MS Office (Outlook, Word en Excel), SAP, ADP of Exact. Je hebt je werkzaamheden goed georganiseerd en je werkt nauwkeurig. Met jouw administratieve talenten zorg jij ervoor dat alle administratie altijd up-to-date is. Doordat de administratie op orde is, weet de organisatie altijd hoe zij ervoor staat, en dat is voor ieder bedrijf belangrijk. Sommigen van onze klanten werken internationaal. Kennis van de Engelse taal (of Frans of Duits) is dan vaak een extra eis.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij die accurate medewerker die blij wordt van een administratie die tiptop in orde is? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige administratieve vacatures. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

 

 

Vakgebied

VestigingPlaatsenFulltime / ParttimeDienstverband

SorterenWhatsApp: 033 - 711 0600