Vacatures in werkgebied bouw

Bouwmedewerker gezocht in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio's Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar een bouwmedewerker. Onze werkgevers zoeken regelmatig naar zowel fulltime als parttime medewerkers met en zonder werkervaring.

Voorbeeldfuncties zijn: schilder, timmerman, sloper, opperman, dakdekker, technisch tekenaar, zonnepanelenmonteur, grondwerker, bouwopruimer, elektromonteur, elektricien, tegelzetter, steigerbouwer of bouwopruimer. Maar ook voor functies als werkvoorbereiders en uitvoerders hebben wij regelmatig vacatures.

Wanneer jij denkt de geschikte kandidaat te zijn voor een van onze vacatures maar je beschikt niet over het VCA-certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers), neem dan gerust contact met ons op. Kei Uitzendbureau zal dan (in overleg met de opdrachtgever) kijken of wij jou deze opleiding kunnen laten volgen.

Kei Uitzendbureau bemiddelt ook voor zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) in de bouw. Ben jij op dit moment werkzaam als zelfstandige en wil je ook via Kei Uitzendbureau bemiddeld worden? Neem dan contact met ons op. Kei Uitzendbureau neemt het gehele factureringsproces naar de opdrachtgever voor jou over en betaalt binnen een week jouw factuur. Op deze manier verzorgt Kei Uitzendbureau de voorfinanciering van jouw facturen aan de opdrachtgever.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij die vakman of -vrouw die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige bouwvacatures. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Vakgebied

VestigingPlaatsenFulltime / ParttimeDienstverband

SorterenWhatsApp: 033 - 711 0600