Vacatures in werkgebied horeca

Horecamedewerker gezocht in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio's Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar een horecamedewerker. Onze werkgevers zoeken naar zowel fulltime als parttime medewerkers. Zij zoeken zowel starters als meer ervaren kandidaten die het gewend zijn om te werken in wisselende diensten.

Voorbeeldfuncties zijn: afwasser, medewerker bediening, bar- en banquetingmedewerker, chef de partie, gastheer, gastvrouw, medewerker housekeeping, keukenmedewerker, kok, souschef, zelfstandig werkend kok of manager.

Wij zoeken echte aanpakkers die vol enthousiasme bij onze opdrachtgevers aan de slag kunnen. Je bent in het bezit van het diploma Sociale Hygiëne (SVH), het certificaat Hygiënecode voor de Horeca (HACCP), een mbo- of hbo-diploma van de Hogere Hotelschool of je beschikt over meerdere jaren werkervaring. Wanneer een specifieke training noodzakelijk is, dan kunnen wij in overleg met de opdrachtgever deze training natuurlijk aan je aanbieden.

Als horecamedewerker heb jij een passie voor eten en drinken en hospitality. Je bent gastvrij, enthousiast en goed gehumeurd. Je zorgt ervoor dat de gasten graag bij onze opdrachtgever zijn en regelmatig terugkomen. Je bent representatief, nauwkeurig, stressbestendig en sociaal. Als horecamedewerker ben je flexibel inzetbaar en altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij die horecamedewerker die ervoor zorgt dat de gasten tevreden naar huis gaan? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige vacatures voor horecamedewerkers. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Vakgebied

VestigingPlaatsenFulltime / ParttimeDienstverband

SorterenWhatsApp: 033 - 711 0600