Vacatures in werkgebied ict

ICT-medewerker gezocht in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio's Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar een ICT-medewerker. Onze werkgevers zoeken naar zowel fulltime als parttime medewerkers. Zij zoeken zowel starters als meer ervaren kandidaten met een afgeronde opleiding op mbo- of hbo-niveau.

Voorbeeldfuncties zijn: helpdeskmedewerker ICT, applicatiebeheerder, systeembeheerder, netwerkbeheerder, ontwikkelaar, projectmanager/projectleider, senior beheerder, functioneel beheerder, functioneel ontwerper, informatiemanager of IT-consultant.

Ben je een ICT-medewerker met een mbo-diploma (niveau 3 of 4), dan weet je alles over computers en computerprogramma’s. Jij zorgt ervoor dat de computers goed werken. En als het misgaat, los jij het probleem op. Collega’s komen bij jou als hun computer niet (goed) werkt. Of wanneer ze vragen hebben over andere apparaten, zoals de printer of de telefoon.

Ook voor afgestudeerde ICT’ers (hbo Informatica) heeft Kei Uitzendbureau regelmatig vacatures als projectleider, informatiemanager, ICT-consultant, analist, applicatieontwerper, gamedesigner of beheerder.

Opdrachtgevers vragen vaak om ervaren ICT-medewerkers die ervaring hebben met verschillende systemen en programma’s. Je kunt hierbij denken aan: .Net, Data Science, Embedded, Java, Mobile Android/iOS of Xamarin, PhP en software testing. Maar ook aan SAP, Oracle en Exact. Daarnaast zoeken ze regelmatig medewerkers die kennis hebben van nieuwe technieken, zoals agenttelefonie, zaaksystemen, contentinformatiesystemen, klantinformatiesystemen en business applicaties. Wanneer jij met deze systemen ervaring hebt, dan komen wij graag met jou in contact.

Herken jij jezelf in bovenstaande profielen en ben jij die ICT-medewerker die ervoor zorgt dat de automatisering binnen de organisatie op rolletjes loopt? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige vacatures voor ICT-medewerkers. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Vakgebied

VestigingPlaatsenFulltime / ParttimeDienstverband

SorterenWhatsApp: 033 - 711 0600