Vacatures in werkgebied logistiek

Logistiek medewerker gezocht in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio's Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar een logistiek medewerker. Onze werkgevers zoeken naar zowel fulltime als parttime medewerkers. Zij zoeken zowel starters als meer ervaren kandidaten met een afgeronde opleiding op mbo-niveau die het gewend zijn om in wisselende diensten te werken.

Als logistiek medewerker word je bij de opdrachtgever ingezet bij distributiecentra, productiebedrijven en transportbedrijven. Je draagt bij aan het goede verloop van de goederenstroom, van inname tot verwerking en uiteindelijk de verzending.

Tot jouw takenpakket behoren onder andere het lossen en opslaan van goederen, het verzamelen van goederen die verzonden moeten worden, stickeren en eventueel verpakken, orders verzamelen, goederen verzendklaar maken en laden en het controleren van de inventaris. Je bent vooral fysiek bezig, maar kunt ook wat administratieve taken uitvoeren, zoals de verwerking van ontvangen goederen. Hierbij werk je met computers. In grote magazijnen kun je gebruikmaken van steekwagens of heftrucks.

Kei Uitzendbureau heeft samen met de opdrachtgevers een opleidingsplan ontwikkeld dat ervoor zorgt dat jij, wanneer je niet beschikt over de juiste kennis en ervaring, toch klaar kunt worden gestoomd om bij een van onze opdrachtgevers aan de slag te mogen. Zo verzorgen wij heftruckopleidingen en reachtruckopleidingen. Wanneer jij de Nederlandse taal nog niet goed genoeg beheerst, dan kun je hier les in krijgen of mee geholpen worden waar nodig. 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij die logistiek medewerker die ervoor zorgt dat de juiste spullen op het juiste moment op de juiste plaats komen? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige vacatures voor logistiek medewerkers. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Meteen inschrijven? Dat kan natuurlijk ook. Vul je gegevens hier in en upload je cv. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Vakgebied

VestigingPlaatsenFulltime / ParttimeDienstverband

SorterenWhatsApp: 033 - 711 0600