Vacatures in werkgebied productie

Productiemedewerker gezocht in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio's Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar productiemedewerkers. Onze werkgevers zoeken naar zowel fulltime als parttime medewerkers. Zij zoeken zowel starters als meer ervaren kandidaten die het gewend zijn om in ploegendiensten te werken.

Voorbeeldfuncties zijn: storingsmonteur, sorteermedewerker, productiemedewerker met heftruckcertificaat, medewerker assemblage, magazijnmedewerker, inpakmedewerker, inpakker of orderpicker.

Als productiemedewerker heb je ervaring met het instellen van machines volgens geldende voorschriften, het draaien van productie volgens vastgestelde procedures, het controleren van machines, de controle op een gereed product, het sorteren van afval en restproducten, de reiniging van machines, het schoonhouden van de werkplek, het overdragen van werkzaamheden en het aanmaken van productvoorraad.

De opdrachtgevers vragen vaak om de volgende opleidingen: VCA, VVA en het certificaat veilig werken met gevaarlijke stoffen. Als productiemedewerker heb je in ieder geval een werk- en denkniveau op vbo-niveau. Mocht je niet in het bezit zijn van het benodigde certificaat, dan kunnen wij samen met jou kijken naar een passende oplossing.

Als productiemedewerker ben jij het gewend om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en geconcentreerd routinematige werkzaamheden te verrichten. Je hebt een flexibele instelling en een goede fysieke gesteldheid. Je bent het gewend om snel mee te draaien in een nieuwe organisatie zodat hun processen goed doorlopen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij die productiemedewerker die ervoor zorgt dat de producten op tijd klaar zijn en er altijd voldoende voorraad is? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige vacatures voor productiemedewerkers. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Vakgebied

VestigingPlaatsenFulltime / ParttimeDienstverband

SorterenWhatsApp: 033 - 711 0600