Vacatures in werkgebied technisch

Technisch medewerker gezocht in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar technisch medewerkers. Onze werkgevers zoeken naar zowel fulltime als parttime medewerkers. Zij zoeken zowel starters als meer ervaren kandidaten met een opleiding op mbo- of hbo-niveau.

Voorbeeldfuncties zijn: lasser, storingsmonteur, monteur, monteur technische dienst, elektromonteur en servicemonteur.

Als technisch medewerker fungeer je als aanspreekpunt bij problemen van technische aard richting klanten, medewerkers of andere gebruikers (vaak via telefoon of e-mail). Je brengt technische problemen in kaart in overleg met de melder en je analyseert en verhelpt problemen op afstand of op locatie. Je voert dagelijkse controles uit om zo problemen vroegtijdig te signaleren.

Je bent dienstverlenend, flexibel en kunt duidelijk uitleggen waar de eventuele problemen zijn ontstaan en hoe die kunnen worden opgelost. Daarnaast ben je in staat om preventief te werken, waarmee uitval zoveel mogelijk kan worden voorkomen.

Je beschikt over een opleiding op mbo-niveau (2, 3, en 4). Daarnaast heb je, indien je al eerder gewerkt hebt, bedrijfsspecifieke trainingen gevolgd. Wanneer je in het bezit bent van rijbewijs B, dan kun je ook worden ingezet om klanten thuis te bezoeken, wanneer dit nodig mocht zijn.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij die technisch medewerker die ervoor zorgt dat storingen tijdig en accuraat worden afgehandeld? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige vacatures voor technisch medewerkers. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Meteen inschrijven? Dat kan natuurlijk ook. Vul je gegevens hier in en upload je cv. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Vakgebied

VestigingPlaatsenFulltime / ParttimeDienstverband

SorterenWhatsApp: 033 - 711 0600