Vacatures in werkgebied vakantiewerk

Vakantiewerk gezocht in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio's Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar scholieren of studenten voor vakantiewerk. Bij Kei Uitzendbureau kun je terecht voor bijbanen, vakantiewerk en weekendwerk. Heb je jouw middelbareschoolopleiding afgerond en ben je nu bezig met het mbo, hbo of wo? Dan kunnen wij jou bij verschillende gerenommeerde bedrijven een leuke vakantiebaan bezorgen.

Voorbeeldfuncties zijn: vakkenvuller, kassamedewerker, pizzakoerier, kranten- en/of folderbezorger, horecamedewerker, licht administratief werk, telefonist(e), receptionist(e), gastvrouw, telefonisch enquêteur of telefonisch verkoper in een callcenter.

Als vakantiekracht zorg jij ervoor dat achterstanden bij bedrijven worden weggewerkt. Jij bent de helpende handjes die hard nodig zijn voor de organisatie. Als vakantiekracht ben jij woonachtig in de omgeving van Amersfoort, Apeldoorn of Harderwijk. Bij vakantiewerk als pizzakoerier of bezorger is het dan ook handig dat jij de weg weet te vinden in jouw omgeving.

Ben je op zoek naar een baan voor een aantal weken of maanden of ben jij op zoek naar een bijbaan na schooltijd en in de weekenden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan dan kijken of wij de geschikte bijbaan voor je kunnen vinden.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij op zoek naar vakantiewerk? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige vacatures voor vakantiewerk. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Vakgebied

VestigingPlaatsenFulltime / ParttimeDienstverband

SorterenWhatsApp: 033 - 711 0600