Vacatures in werkgebied zorg

Zorgmedewerker gezocht in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio's Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar een zorgmedewerker. Onze werkgevers zoeken naar zowel fulltime als parttime medewerkers. Zij zoeken zowel starters als meer ervaren kandidaten met een opleiding op mbo-niveau 1/2/3 of een hbo-/universitair diploma.

Voorbeeldfuncties zijn: helpende, verzorgende, verpleegkundige, onderwijsassistent, pedagogisch medewerker, begeleider in de gehandicaptenzorg, groepsleider, stafmedewerker of manager binnen de zorg.

Als zorgmedewerker ben je meestal werkzaam binnen de jeugdzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, kraamzorg of je hebt ervaring met het werken in een ziekenhuis of zorginstelling.

Als mbo-geschoolde zorgmedewerker (niveau 1, 2 of 3) heb jij een opleiding afgerond binnen de stroming zorg en welzijn. Je bent inzetbaar als helpende, verzorgende, verpleegkundige, onderwijsassistent, pedagogisch medewerker of begeleider in de gehandicaptenzorg. Je bent een echte aanpakker en zorgt ervoor dat de patiënten de zorg ontvangen die zij nodig hebben.

Als hbo-/wo-geschoolde zorgmedewerker heb je (meerdere jaren) ervaring als verpleegkundige of ben je gespecialiseerd als groepsleider. Het kan ook zijn dat je ervaring hebt als zorgmedewerker in staf- en/of managementfuncties. Niet alleen in de zorg zijn er banen voor jou, maar ook bijvoorbeeld bij de zorgverzekeraars of brancheverenigingen in de zorg.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij die zorgmedewerker die ervoor zorgt dat de patiënten de juiste zorg ontvangen? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige vacatures voor zorgmedewerkers. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Vakgebied

VestigingPlaatsenFulltime / ParttimeDienstverband

SorterenWhatsApp: 033 - 711 0600