Kies een vestiging:
BRANCHES
CATEGORIEËN
FUNCTIES
Geen resulaten gevonden, Druk op enter om te zoeken op
Geen plaatsen gevonden met naam:

Vacatures in Barneveld

Kei Uitzendbureau heeft veel vacatures in Barneveld. 

Werken in Barneveld

Barneveld is het centrum van de pluimveeteelt. Barneveld gaf zijn naam aan het kippenras de Barnevelder. Barneveld en omgeving wordt ook wel aangeduid als FoodValley. Binnen de FoodValley is men dringend op zoek naar technici. 

Kei Uitzendbureau heeft een groot netwerk vaste relaties die al ruim 10 jaar hun vacatures uitzetten bij het lokale uitzendbureau in de regio. Onze relaties kennen onze grote database aan werkzoekenden. Als geen ander kent Kei Uitzendbureau de regionale markt. Zij staan dagelijks in contact met bedrijven en werkzoekenden en gaan tot het uiterste voor de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven in de omgeving. 

Vacatures in Barneveld

Zoek je een fulltime baan, een parttime baan, vakantiewerk of tijdelijk werk? Dan ben je bij Kei Uitzendbureau in goede handen. Je kunt bij ons op de vestiging in Amersfoort binnenlopen of bellen (033-7110600) voor een afspraak. Onze intercedenten gaan samen met jou op zoek naar een passende baan. Zij brengen jouw kwaliteiten in kaart en kijken naar je competenties en ambities. Soms biedt een specifieke opleiding meer kansen op de arbeidsmarkt. Kei Uitzendbureau investeert hier graag in. 

Wij bemiddelen in administratieve banen, logistieke banen, technische banen en productiewerk. Deze banen hebben wij op hbo-, mbo- en lbo-niveau. Naast deze vacatures hebben wij ook veel werk waar geen specifieke opleiding voor nodig is, maar waar het op werkmentaliteit aankomt. Wil jij graag opnieuw aan de slag maar je weet niet precies wat bij je past? Dan ben je bij ons van harte welkom voor advies. 

Flexwerk in Barneveld

Je hebt een vacature maar nog niet de juiste kandidaat? Kei Uitzendbureau heeft een grote database van werkzoekenden, allemaal uit de omgeving van Barneveld. Je kunt direct onze nieuwste inschrijvingen zien op onze website of blijf op de hoogte door je aan te melden voor onze personeelsalert. Je ontvangt dan werkzoekenden of arbeidskrachten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging direct in uw mailbox. Natuurlijk komen onze intercedenten ook graag bij je langs om de wensen in kaart te brengen en daarna op zoek te gaan naar de juiste match voor uw bedrijf. 

Naast uitzenden kun je bij Kei Uitzendbureau ook terecht voor detachering en werving & selectie. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

1 vacature gevonden

Barneveld
office

Nooit meer een vacature missen? Schrijf je in voor onze vacature alert

ZIT JOUW BAAN ER NIET BIJ?

En zoek jij een kei leuke baan in de regio Amersfoort, Apeldoorn of Harderwijk? Bel mail of loop eens binnen bij één van onze vestigingen.

Meld je aan voor de
Vacature alert