Kies een vestiging:

Over Kei

Bij Kei Uitzendbureau zetten we ons voor 100% in om de perfecte match te vinden. Wij hebben een netwerk van vaste relaties die wij ten volle zullen benutten om een geschikte werkplek te vinden. We kunnen ook gericht vacatures aanbieden die passen bij jouw profiel. Loop daarom gerust bij ons binnen zodat wij kennis kunnen maken en wij voor jou op zoek kunnen gaan naar een leuke nieuwe baan.

office

Zoek je naar een baan die bij je past? Je staat er niet alleen voor. Als je enthousiast bent over een vacature, plannen we snel een intake met je in. Maar ook als je nog niet zo zeker bent, denken we met je mee. We willen dat jij blij bent op je eerste werkdag. En dat je dat ook blijft. Daarom houden we contact met je en bespreken we na verloop van tijd of je écht op je plek zit. Daarna blijven we je volgen en ondersteunen.

Als gedreven werknemer wil jij leren en ontwikkelen zodat je de beste professionele èn persoonlijke groei realiseert. Bij ons kun je terecht voor persoonlijk advies en wij kunnen je eventueel een leertraject aanbieden zodat jij klaar bent om een volgende stap in je carrière te maken.

Met 30 jaar ervaring hebben wij alle uitdagingen binnen de arbeidsmarkt meegemaakt. We zijn wendbaar en bewegen altijd mee, met de markt, de wensen van opdrachtgevers én de ambities van kandidaten. Als jij voor jouw carrière een stip op de horizon hebt gezet, kijken we samen naar hoe je daar komt. 

En ook wanneer je nog niet precies weet wat jouw volgende stap gaat zijn ben je van harte welkom op één van onze vestigingen. Onze ervaren intercedenten staan graag voor je klaar en denken enthousiast met je mee voor een oplossing op maat. Je vindt onze vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk. Onze vestigingen zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur. 

Meld je aan voor de
Vacature alert