Kies een vestiging:
    Laden...

Vacatures in vakgebied Commercieel

Gezocht: commercieel medewerker regio Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio's Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar een commercieel medewerker. Onze werkgevers zoeken regelmatig naar zowel fulltime als parttime medewerkers.

Voorbeeldfuncties zijn: B2B-medewerker, B2C-medewerker, verkoopmedewerker, algemeen commercieel medewerker, accountmanager, deur-aan-deurverkoper, salesmanager, salesmedewerker, aftersalesmedewerker, winkelmedewerker en commercieel medewerker zowel voor de binnendienst als voor de buitendienst.

Als commercieel medewerker beschik je over de ‘gunfactor’. Je werkgever weet dat je betrouwbaar bent, dat je goed kunt luisteren en kunt inspelen op de wensen van de klant en dat je verstand hebt van zaken. Je hebt ervaring met de volgende werkzaamheden: het verzamelen van (klant-, product-, en markt)informatie, het opstellen van een activiteitenplan, het voorbereiden van verkoopgesprekken en het voeren van deze gesprekken, (koude) acquisitie van klanten of opdrachten, opstellen van offertes, onderhandelen met klanten en verzorgen van het (interne) ordertraject. Je onderhoudt actief contact met klanten en behandelt eventuele klachten.

Ben je schoolverlater of student? Veel van onze opdrachtgevers zoeken regelmatig naar tijdelijke ondersteuning bij drukte, maar ook bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschapsverlof van de vaste medewerkers.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij die commercieel medewerker die goed kan luisteren en kan inspelen op de wensen van de klant? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige commerciële vacatures. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Meteen inschrijven? Dat kan natuurlijk ook. Vul je gegevens hier in en upload je cv. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

3 vacatures gevonden

Commercieel
office

Nooit meer een vacature missen? Schrijf je in voor onze vacature alert

ZIT JOUW BAAN ER NIET BIJ?

En zoek jij een kei leuke baan in de regio Amersfoort, Apeldoorn of Harderwijk? Bel mail of loop eens binnen bij één van onze vestigingen.

Meld je aan voor de
Vacature alert