Kies een vestiging:
BRANCHES
CATEGORIEËN
FUNCTIES
Geen resulaten gevonden, Druk op enter om te zoeken op
Geen plaatsen gevonden met naam:

Vacatures in vakgebied Groenvoorziening

Medewerker groenvoorziening gezocht in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar een medewerker groenvoorziening. Onze werkgevers zoeken naar zowel fulltime als parttime medewerkers. Zij zoeken zowel starters als meer ervaren kandidaten met een groenopleiding op vmbo-, mbo- of hbo-niveau.

Voorbeeldfuncties zijn: groenmedewerker, hovenier, boomverzorger, stratenmaker, voorman of medewerker onkruidbestrijding. Wanneer je op zoek bent naar een kaderfunctie (mbo-niveau of hoger) binnen de landbouw, tuinbouw of de agrarische sector, dan hebben wij ook regelmatig vacatures beschikbaar. Je kunt dan denken aan een baan als bedrijfsleider groenvoorziening, voorman of projectleider groen & recreatie.

Kom je net van school of ben je nog aan het studeren? Wij zoeken regelmatig studenten die het niet erg vinden om naast hun studie of tijdens een bbl-opleiding de handen uit de mouwen te steken bij een van onze opdrachtgevers.

Wanneer jij denkt de geschikte kandidaat te zijn voor een van onze vacatures, maar je beschikt niet over het VCA-certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers), neem dan gerust contact met ons op. Kei Uitzendbureau zal dan (in overleg met de opdrachtgever) kijken of wij jou deze opleiding kunnen laten volgen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij die medewerker groenvoorziening met een passie voor de natuur? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige vacatures voor groenmedewerkers. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten! 

Meteen inschrijven? Dat kan natuurlijk ook. Vul je gegevens hier in en upload je cv. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

1 vacature gevonden

Groenvoorziening
office

Nooit meer een vacature missen? Schrijf je in voor onze vacature alert

ZIT JOUW BAAN ER NIET BIJ?

En zoek jij een kei leuke baan in de regio Amersfoort, Apeldoorn of Harderwijk? Bel mail of loop eens binnen bij één van onze vestigingen.

Meld je aan voor de
Vacature alert