Kies een vestiging:
BRANCHES
CATEGORIEËN
FUNCTIES
Geen resulaten gevonden, Druk op enter om te zoeken op
Geen plaatsen gevonden met naam:

Vacatures in vakgebied ICT

ICT-medewerker gezocht in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio's Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar een ICT-medewerker. Onze werkgevers zoeken naar zowel fulltime als parttime medewerkers. Zij zoeken zowel starters als meer ervaren kandidaten met een afgeronde opleiding op mbo- of hbo-niveau.

Voorbeeldfuncties zijn: helpdeskmedewerker ICT, applicatiebeheerder, systeembeheerder, netwerkbeheerder, ontwikkelaar, projectmanager/projectleider, senior beheerder, functioneel beheerder, functioneel ontwerper, informatiemanager of IT-consultant.

Ben je een ICT-medewerker met een mbo-diploma (niveau 3 of 4), dan weet je alles over computers en computerprogramma’s. Jij zorgt ervoor dat de computers goed werken. En als het misgaat, los jij het probleem op. Collega’s komen bij jou als hun computer niet (goed) werkt. Of wanneer ze vragen hebben over andere apparaten, zoals de printer of de telefoon.

Ook voor afgestudeerde ICT’ers (hbo Informatica) heeft Kei Uitzendbureau regelmatig vacatures als projectleider, informatiemanager, ICT-consultant, analist, applicatieontwerper, gamedesigner of beheerder.

Opdrachtgevers vragen vaak om ervaren ICT-medewerkers die ervaring hebben met verschillende systemen en programma’s. Je kunt hierbij denken aan: .Net, Data Science, Embedded, Java, Mobile Android/iOS of Xamarin, PhP en software testing. Maar ook aan SAP, Oracle en Exact. Daarnaast zoeken ze regelmatig medewerkers die kennis hebben van nieuwe technieken, zoals agenttelefonie, zaaksystemen, contentinformatiesystemen, klantinformatiesystemen en business applicaties. Wanneer jij met deze systemen ervaring hebt, dan komen wij graag met jou in contact.

Herken jij jezelf in bovenstaande profielen en ben jij die ICT-medewerker die ervoor zorgt dat de automatisering binnen de organisatie op rolletjes loopt? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige vacatures voor ICT-medewerkers. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Meteen inschrijven? Dat kan natuurlijk ook. Vul je gegevens hier in en upload je cv. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

5 vacatures gevonden

ICT

PLC SCADA programmeur

Wageningen

Fulltime (40 uur)

2550 - 4583

Kei Uitzendbureau werft voor een toonaangevend bedrijf in de industriële sector een gedreven en ervaren Software Applicatie ProgrammeurAls Software Applicatie Programmeur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van softwareapplicaties voor productieprocessen..Je zult samenwerken met collega`s,...

Business Consultant

Deventer

Fulltime (40 uur)

3.250 - 3.800

Door veel bij klanten op bezoek te gaan, kom je in aanraking met diverse bedrijfstakken. Denk aan landbouw, waar verschillende machines worden gebruikt, of aan de voedselindustrie, waar productielijnen aan bod komen. Door deze variatie zie je dat onze software in verschillende sectoren van toegevoeg...

Technisch Consultant IT

Harderwijk

Fulltime (40 uur)

2.750 - 3.500

We zoeken een Technical Consultant om het team van onze opdrachtgever te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het implementeren en verbeteren van onze softwareoplossingen bij klanten. Hierbij richt je je vooral op het ontwerpen en toepassen van technische oplossingen, met een focus o...

Business Consultant

Utrecht

Fulltime (40 uur)

3.250 - 3.800

Door veel bij klanten op bezoek te gaan, kom je in aanraking met diverse bedrijfstakken. Denk aan landbouw, waar verschillende machines worden gebruikt, of aan de voedselindustrie, waar productielijnen aan bod komen. Door deze variatie zie je dat onze software in verschillende sectoren van toegevoeg...

Business consultant CRM

Deventer

Fulltime (32-40 uur)

marktconform

Ben jij een specialist in CRM software en vind je klantcontact ook erg leuk, dan is deze baan echt iets voor jou!In deze afwisselende baan ga je de business processen bij de klanten vertalen naar een passende inrichting in de SuperOffice CRM customer Service oplossing. Werkzaamheden:Business proces...
office

Nooit meer een vacature missen? Schrijf je in voor onze vacature alert

ZIT JOUW BAAN ER NIET BIJ?

En zoek jij een kei leuke baan in de regio Amersfoort, Apeldoorn of Harderwijk? Bel mail of loop eens binnen bij één van onze vestigingen.

Meld je aan voor de
Vacature alert