Kies een vestiging:
    Laden...

Vacatures in vakgebied Operator

Operator gezocht in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio's Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar een operator. Onze werkgevers zoeken naar zowel fulltime als parttime medewerkers. Zij zoeken zowel starters als meer ervaren kandidaten met een afgeronde VAPRO-opleiding.

De operatorvacatures die wij het meest beschikbaar hebben zijn de volgende:

Assistent-operators. Als assistent-operator ben jij de assistent van een ervaren allround operator. Als assistent-operator heb je minder ervaring dan een allround operator en ben je over het algemeen ondersteunend aanwezig bij het bedienen van een machine.

Allround operators. Als allround operator word je breder ingezet in productiebedrijven. Meestal stuur je meerdere machines aan. Daarnaast kan je ook assistent-operators aansturen. Verder kun je ook productiekrachten aansturen die werkzaam zijn aan de productielijn. Als allround operator is je technische kennis over het algemeen goed. Daarom kun je ook eerstelijnsstoringen oplossen en assisteren bij het oplossen van grote en complexe storingen.

Leidinggevende operators. Als leidinggevende operator stuur je meestal een aantal allround operators aan. Je moet goed overzicht bewaren en het proces bewaken. Je hebt verstand van verschillende machines en van de processen die plaatsvinden in productiebedrijven. Je hebt een goed beeld van kwaliteit en veiligheid en bent in staat om mensen aan te sturen.

Procesoperators. Als procesoperator controleer jij het proces. Je bent meestal werkzaam achter grote beeldschermen waarop informatie verschijnt over de voortgang van productieprocessen. Je controleert het proces en doet meestal ook kwaliteitsmetingen. Hierdoor lever je een belangrijke bijdrage aan de procesbeheersing. Wanneer er problemen ontstaan in het proces, moet jij daarop anticiperen. Dit doe je meestal in overleg met de machineoperators en de technische dienst.

Herken jij jezelf in een van bovenstaande profielen en ben jij die operator die ervoor zorgt dat de machines optimaal functioneren? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige vacatures voor operators. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Meteen inschrijven? Dat kan natuurlijk ook. Vul je gegevens hier in en upload je cv. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

3 vacatures gevonden

Operator
office

Nooit meer een vacature missen? Schrijf je in voor onze vacature alert

ZIT JOUW BAAN ER NIET BIJ?

En zoek jij een kei leuke baan in de regio Amersfoort, Apeldoorn of Harderwijk? Bel mail of loop eens binnen bij één van onze vestigingen.

Meld je aan voor de
Vacature alert