Kies een vestiging:
BRANCHES
CATEGORIEËN
FUNCTIES
Geen resulaten gevonden, Druk op enter om te zoeken op
Geen plaatsen gevonden met naam:

Vacatures in vakgebied Oproepwerk

Oproep-medewerker gezocht in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor haar opdrachtgevers in de regio's Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar oproepkrachten. Onze werkgevers zoeken naar zowel fulltime als parttime medewerkers. Zij zoeken zowel starters als meer ervaren kandidaten met een afgeronde opleiding op mbo- of hbo-niveau. Als oproepkracht kan je pas gaan werken als je werkgever je oproept. Je kan als oproepkracht in vele verschillende sectoren werken en kan veel verschillende takenpakketten en bevoegdheden hebben. Je wordt als oproepkracht opgeroepen wanneer je werkgever veel werk heeft liggen en iemand extra kan gebruiken om werk voor hem te verrichten. Als oproepkracht heb je dus geen vaste taken en is je werk erg flexibel.

Tussen de oproepkracht vacatures kom je werk tegen in onder meer de schoonmaak, horeca, logistiek en productie. Kenmerkend aan oproepwerk is dat de taken makkelijk op te pakken zijn, zodat het werk door verschillende oproepkrachten gedaan kan worden. Ideaal voor als je bijvoorbeeld naast je studie af en toe lekker wat wilt bijverdienen, maar minder geschikt als je elke maand vaste lasten hebt die betaald moeten worden. In dat laatste geval kun je de oproepkracht vacatures beter links laten liggen en kiezen voor een fulltime of parttime baan met urengarantie.

Herken jij jezelf in bovenstaande profielen en ben jij de oproepmedewerker die ervoor zorgt dat de werkzaamheden binnen de organisatie op rolletjes loopt? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige vacatures voor oproepmedewerkers. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Meteen inschrijven? Dat kan natuurlijk ook. Vul je gegevens hier in en upload je cv. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

1 vacature gevonden

Oproepwerk
office

Nooit meer een vacature missen? Schrijf je in voor onze vacature alert

ZIT JOUW BAAN ER NIET BIJ?

En zoek jij een kei leuke baan in de regio Amersfoort, Apeldoorn of Harderwijk? Bel mail of loop eens binnen bij één van onze vestigingen.

Meld je aan voor de
Vacature alert