Kies een vestiging:
BRANCHES
CATEGORIEËN
FUNCTIES
Geen resulaten gevonden, Druk op enter om te zoeken op
Geen plaatsen gevonden met naam:

Vacatures in vakgebied Retail

Retailmedewerker gezocht in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio's Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar retailmedewerkers. Als retailmedewerker ben je meestal direct beschikbaar, zowel fulltime als parttime, en je bent het gewend om op koopavonden en zondagen te werken.

Voorbeeldfuncties zijn: verkoopmedewerker, retailmedewerker, magazijnmedewerker, salesmedewerker, salesassistent, salesmanager, visual merchandiser, pricing manager, storemanager, assistent-storemanager, salesconsultant, area sales manager. 

Als retailmedewerker beschik jij over een afgeronde verkoopopleiding op mbo-niveau (3 en 4). Voor de managementfuncties dien je te beschikken over een afgeronde hbo-opleiding (ondernemerschap en retail management). Je bent klant- en servicegericht, flexibel, betrokken en een echte teamspeler.

Je bent werkzaam in de winkel, op het hoofdkantoor of in de distributiecentra van de winkelketen. Het is een pre wanneer jij ervaring hebt in non-food, fashion of food. Als foodmedewerker is het van belang dat je in ieder geval beschikt over het certificaat voedselveiligheid. Wanneer je net niet over de juiste certificering beschikt, dan kunnen wij in overleg met de opdrachtgever kijken of wij hierin een oplossing kunnen bieden.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij die retailmedewerker die ervoor zorgt dat de producten verkocht worden? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige vacatures voor retailmedewerkers. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Meteen inschrijven? Dat kan natuurlijk ook. Vul je gegevens hier in en upload je cv. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

1 vacature gevonden

Retail
office

Nooit meer een vacature missen? Schrijf je in voor onze vacature alert

ZIT JOUW BAAN ER NIET BIJ?

En zoek jij een kei leuke baan in de regio Amersfoort, Apeldoorn of Harderwijk? Bel mail of loop eens binnen bij één van onze vestigingen.

Meld je aan voor de
Vacature alert