Kies een vestiging:
BRANCHES
CATEGORIEËN
FUNCTIES
Geen resulaten gevonden, Druk op enter om te zoeken op
Geen plaatsen gevonden met naam:

Vacatures in vakgebied Werken bij Kei Uitzendbureau

Werken bij Kei Uitzendbureau in Amersfoort, Apeldoorn of Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor haar vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar commercieel talent als verdere uitbreiding van de huidige teams. Met 30 jaar ervaring hebben wij alle uitdagingen binnen de arbeidsmarkt meegemaakt. We zijn wendbaar en bewegen altijd mee, met de markt, de wensen van opdrachtgevers én de ambities van kandidaten. Als jij voor jouw carrière een stip op de horizon hebt gezet, kijken we samen naar hoe je daar komt.  

Bij ons kun je aan de slag als (aankomend) intercedent, senior intercedent of vestigingsmanager. 

Als Intercedent bij Kei ben je een recruiter, uitzendkrachtenmanager en relatiebeheerder ineen. Dit zorgt voor een grote afwisseling in je werkzaamheden, geen dag is hetzelfde. De arbeidsmarkt verandert constant en met onze vooruitziende blik anticiperen wij altijd direct, maar onze kernwaarden blijven hetzelfde. We zijn transparant, uitdagingen pakken we met beide handen aan. We zijn oplossingsgericht. We kunnen wel zeggen wat we doen, maar we laten het liever zien.

Herken jij jezelf in bovenstaande profielen en ben jij die uitzendmedewerker die ervoor zorgt dat de matching binnen onze organisatie op rolletjes loopt? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige vacatures. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Meteen inschrijven? Dat kan natuurlijk ook. Vul je gegevens hier in en upload je cv. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

3 vacatures gevonden

Werken bij Kei Uitzendbureau
office

Nooit meer een vacature missen? Schrijf je in voor onze vacature alert

ZIT JOUW BAAN ER NIET BIJ?

En zoek jij een kei leuke baan in de regio Amersfoort, Apeldoorn of Harderwijk? Bel mail of loop eens binnen bij één van onze vestigingen.

Meld je aan voor de
Vacature alert