Kies een vestiging:
    Laden...

Vacatures in vakgebied Zorg

Zorgmedewerker gezocht in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk

Kei Uitzendbureau is voor zijn opdrachtgevers in de regio's Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk regelmatig op zoek naar een zorgmedewerker. Onze werkgevers zoeken naar zowel fulltime als parttime medewerkers. Zij zoeken zowel starters als meer ervaren kandidaten met een opleiding op mbo-niveau 1/2/3 of een hbo-/universitair diploma.

Voorbeeldfuncties zijn: helpende, verzorgende, verpleegkundige, onderwijsassistent, pedagogisch medewerker, begeleider in de gehandicaptenzorg, groepsleider, stafmedewerker of manager binnen de zorg.

Als zorgmedewerker ben je meestal werkzaam binnen de jeugdzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, kraamzorg of je hebt ervaring met het werken in een ziekenhuis of zorginstelling.

Als mbo-geschoolde zorgmedewerker (niveau 1, 2 of 3) heb jij een opleiding afgerond binnen de stroming zorg en welzijn. Je bent inzetbaar als helpende, verzorgende, verpleegkundige, onderwijsassistent, pedagogisch medewerker of begeleider in de gehandicaptenzorg. Je bent een echte aanpakker en zorgt ervoor dat de patiënten de zorg ontvangen die zij nodig hebben.

Als hbo-/wo-geschoolde zorgmedewerker heb je (meerdere jaren) ervaring als verpleegkundige of ben je gespecialiseerd als groepsleider. Het kan ook zijn dat je ervaring hebt als zorgmedewerker in staf- en/of managementfuncties. Niet alleen in de zorg zijn er banen voor jou, maar ook bijvoorbeeld bij de zorgverzekeraars of brancheverenigingen in de zorg.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij die zorgmedewerker die ervoor zorgt dat de patiënten de juiste zorg ontvangen? Bekijk dan hieronder het overzicht van onze huidige vacatures voor zorgmedewerkers. Mocht je ideale baan hier niet tussen staan, schrijf je dan in voor onze vacaturealert. Via onze alert ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied. De ideale baan laat vast niet lang op zich wachten!

Meteen inschrijven? Dat kan natuurlijk ook. Vul je gegevens hier in en upload je cv. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

5 vacatures gevonden

Zorg

Woonbegeleider

Apeldoorn

Fulltime (36-40 uur)

marktconform

Wij zijn op zoek naar woonbegeleiders met minimaal mbo 4 werk-en-denk-niveau en een afgeronde opleiding.Het is van belang dat je kan omgaan, affiniteit hebt en/ of ervaring hebt met cliënten binnen het forensische kader.Dit betreft een parttimefunctie voor 36 uur per week in onregelmatige diensten v...

Gedragswetenschapper

Apeldoorn

Parttime (24-32 uur)

marktconform

Bij deze organisatie zit het verschil vooral in de oplossingen die zij mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk.Als gedragswetenschapper ben je zorginhoudelijk verantwoordelijk en heb je vanuit de kernwaarden een coachende, adviserende en sturende rol. Je zal tijdens intakegesprekken vanuit jo...

Verpleegkundige

Apeldoorn

Parttime (10-38 uur)

marktconform

Ben jij Verpleegkundige en vind jij de balans tussen werk en privé belangrijk? Dan is deze baan iets voor jou!Wij zijn op zoek naar een Verpleegkundige niveau 4/5 die graag werkt vanuit de behoefte van een persoonlijk zorgplan van de cliënt. De cliënten krijgen in hun thuissituatie de zorg die ze no...

Helpende plus

Apeldoorn

Parttime (10 - 38 uur)

marktconform

Zit Helpen jou in het bloed en stem je je werk graag goed af met het thuisfront? Dan is deze baan wat voor jou!Als Helpende Plus zorg je ervoor dat de cliënten de zorg krijgen die ze nodig hebben. Je helpt met het ochtendritueel, wassen en aankleden maar ook ben je verantwoordelijke voor het verstre...

Verzorgende IG

Apeldoorn

Parttime (10 - 38 uur)

marktconform

Zorg jij graag voor een ander? Vind je het belangrijk dat je werktijden in je privéleven passen? Lees dan snel verder!Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG die gelukkig wordt van het verzorgen van mensen die dat nodig hebben. De cliënten verblijven in een thuissituatie waar jij ze met persoonlijk...
office

Nooit meer een vacature missen? Schrijf je in voor onze vacature alert

ZIT JOUW BAAN ER NIET BIJ?

En zoek jij een kei leuke baan in de regio Amersfoort, Apeldoorn of Harderwijk? Bel mail of loop eens binnen bij één van onze vestigingen.

Meld je aan voor de
Vacature alert