Kies een vestiging:

Over Kei Uitzendbureau

Bij Kei vind je jouw nieuwe teamversterker in de regio’s Amersfoort, Harderwijk en Apeldoorn. Op onze website vind je een selectie van onze beschikbare kandidaten. Zit jouw ideale kandidaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op zodat we gericht aan de slag kunnen gaan.

office

Met 30 jaar ervaring hebben wij alle uitdagingen binnen de arbeidsmarkt meegemaakt. We zijn wendbaar en bewegen altijd mee, met de markt, de wensen van opdrachtgevers én de ambities van kandidaten. Als jij met jouw onderneming een stip op de horizon hebt gezet, kijken we samen naar hoe je daar komt. We hebben een database vol gemotiveerde werknemers, dus heb jij een vacature dan zorgen wij ervoor dat wij deze zo snel mogelijk invullen. Onze geselecteerde kandidaten ontvangen de vacature direct in hun mailbox. Daarnaast verspreiden wij jouw vacature via tientallen vacatureplatforms. Zodra wij de geschikte teamversterker hebben gevonden brengen wij deze meteen onder jullie aandacht. 

Daarnaast staan we ook klaar om verder met je te sparren. Geen eigen HR-afdeling? Vragen rondom loonkosten? In dubio over de inzet van eigen medewerkers of uitzendkrachten? We denken graag met je mee over jouw aanpak, of wij die nou voor je uitvoeren of niet. Kei Uitzendbureau staat altijd klaar om met je mee te denken voor een oplossing op maat.

Meld je aan voor de
kandidaten alert