Kies een vestiging:

Nieuwe website

Onze website is nieuw! Wij willen de meest snelle regisseur van flexibel arbeid in de regio zijn en daarom lanceren wij een nieuwe website!

Onze website is nieuw!

Wij willen de meest snelle regisseur van flexibel arbeid in de regio zijn en daarom lanceren wij een nieuwe website!

 

Kei Uitzendbureau kan door zijn nieuwe website vraag en aanbod nog sneller op elkaar afstemmen. Werkzoekenden kunnen real-time zien wat de status is van hun sollicitatie. Onze relaties kunnen real-time onze inschrijvingen volgen en onze werkzoekenden uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. 

 

Ben jij werkzoekend? Op onze nieuwe website staan alleen actuele vacatures. Zodra een vacature is ingevuld dan verdwijnt deze van onze website. Bellen om te vragen of de vacature nog openstaat niet nodig, reageer direct! 

 

Zoek jij een teamversterker? Meld je aan voor onze kandidatenalert en je bent als eerste op de hoogte van ons nieuw aanbod op de arbeidsmarkt. Zoek je administratieve kandidaten dan ontvang je geen technische medewerkers in je mailbox en visa versa. 

 

Wij zijn voortdurend bezig met slimme oplossingen en nieuwe technieken wij gebruiken een speciaal voor ons gemaakte sollicitatietool, hierdoor hebben wij snel overzicht welke werkzoekende match bij je vacature en wanneer jij je bij ons hebt ingeschreven als werkzoekende dan matchen wij in korte tijd aan een vacature of wij brengen je onder de aandacht bij een bedrijf waar jouw profiel bij match. Onze medewerkers zijn getraind om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Geen computers die de voorselectie op zich nemen maar echte mensen die niets liever doen dan vraag en aanbod op elkaar af stemmen. 

 

Onze medewerkers zijn de regisseurs van flexibel arbeid in de regio Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk. Onze tool geeft ons het overzicht om dit snel te doen. Wij hebben maar één doel binnen Kei Uitzendbureau en dat is om opdrachtgevers en flexkrachten zo en snel en goed mogelijk te helpen en daarvoor blijven wij slimme oplossingen ontwikkelen. No nonsens, oplossingsgericht, betrokken, daadkrachtig, inspirerend, eerlijk, flexibel en persoonlijk zijn de pijlers van onze organisatiecultuur. Nieuwsgierig?

Meld je aan voor de
Vacature alert