Kies een vestiging:

Kei uitzendbureau Amersfoort

Zoek je een kei leuke baan in (regio) Amersfoort? Of die talentvolle aanwinst voor jouw team? De deuren van onze vestiging in Amersfoort staan altijd voor je open. Solliciteer, mail of bel. Of loop gewoon binnen. Wij staan altijd voor je klaar!

office

Hier is het ooit begonnen. Kei Uitzendbureau is sinds 2008 een begrip in Amersfoort. Sommige opdrachtgevers kennen wij al 15 jaar. En zij kennen sommige medewerkers van Kei Uitzendbureau even lang! We hebben een vaste kern van bevlogen vakmensen die jaar in jaar uit met ons meegroeien. Het carrièreperspectief dat wij onze uitzendkrachten bieden, hebben onze eigen medewerkers óók. Ook zij halen hun eigen doelstellingen en ontwikkelen zich volop.

We houden van aanpakken. Daarnaast is het hier ook heel gezellig en voert saamhorigheid de boventoon. We komen snel in actie wanneer er ad hoc uitdagingen ontstaan voor onze opdrachtgevers. In lastige tijden hebben wij bewezen samen met onze opdrachtgevers op te trekken om zo uitdagingen in de arbeidsmarkt aan te gaan.

De arbeidsmarkt verandert constant en met onze vooruitziende blik anticiperen wij altijd direct, maar onze kernwaarden blijven hetzelfde. We zijn transparant, uitdagingen pakken we met beide handen aan. “En oplossingen halen wij snel uit onze koker of bieden we op maat.” Of je nu op zoek bent naar één of meerdere teamversterkers of dat we moeten meedenken over HR-vraagstukken. We zijn oplossingsgericht. We kunnen wel zeggen wat we doen, maar we laten het liever zien. Heb je vragen of wil je sparren over jouw mogelijkheden? Wij maken graag kennis met je!

Wij zijn gevestigd aan de Leusderweg 10 in Amersfoort, op 10 minuten loopafstand van het station. Je kunt ons met de trein, bus of auto goed bereiken.

No-nonsense

Daadkracht zit in ons DNA. We schakelen snel en zijn altijd transparant in onze communicatie. Zo weet je wat je aan ons hebt.

Oplossingsgericht

Wij werken en denken in oplossingen.

Betrokken

Onze vaste kern volgt bedrijven en uitzendkrachten, jaar in jaar uit, op de voet en kennen jouw verhaal dus goed. Zo kunnen wij altijd snel met je schakelen en actie ondernemen.

Amersfoort vacatures

Hieronder zie je een selectie van de vacatures van de vestiging Amersfoort. Voor een overzicht van alle vacatures in de omgeving van Amersfoort, klik op onderstaande button.

Vacatures Regio Amersfoort

Onze andere vestigingen

Apeldoorn

Apeldoorn

Kanaalstraat 204
7311 MV Apeldoorn

Harderwijk

Harderwijk

Achterom 3
3841 CJ Harderwijk

Neem contact op
met Kei Uitzendbureau