Kies een vestiging:

Kei uitzendbureau Harderwijk

Zoek jij een kei leuke baan in regio Harderwijk? Of zoek jij een nieuwe teamversterker? Bij Kei Uitzendbureau staan we voor je klaar! Bel, mail of loop eens binnen bij onze vestiging in het hart van Harderwijk.

office

Kei Uitzendbureau Harderwijk staat bekend om een persoonlijke aanpak en lokale focus. Hierdoor weten zowel kandidaten als mkb’ers ons goed te vinden. Verschillende opdrachtgevers vertrouwen jaar in jaar uit de zoektocht naar nieuw talent aan ons toe.

De combinatie van persoonlijk contact en snel schakelen, die vinden we belangrijk. Enerzijds nemen we de tijd om opdrachtgevers goed te leren kennen, anderzijds draaien we onze hand niet om voor ad hoc-zaken. Bij piek- en ziekvragen doen we snel beroep op onze grote database vol gemotiveerde aanpakkers, een fijne oplossing voor de krappe arbeidsmarkt van nu.

We heten dan wel Kei Uitzendbureau, maar ook voor enkel de werving en selectie ben je bij ons aan het juiste adres. Zo gaat de werknemer direct bij de opdrachtgever in dienst. Wij begeleiden de kandidaat tot deze succesvol is geplaatst.

Het geeft ons veel voldoening wanneer de juiste persoon op de juiste plek zit en met plezier een waardevolle rol vervult binnen het team. We begrijpen het als geen ander dat kandidaten zich willen blijven ontwikkelen. Daarom kunnen zij ons altijd bereiken om eventuele doorgroei- en opleidingsmogelijkheden via Kei Uitzendbureau te bespreken. Zo voldoen zij aan de functie-eisen binnen jouw bedrijf en hebben zij nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. 

Onze vestiging vind je in het centrum. Dat maakt het makkelijk om een keer bij ons binnen te lopen. Wil je jouw mogelijkheden bespreken? De koffie staat klaar!

Wij zijn gevestigd aan de Achterom 3, middenin het centrum. Je kunt ons met de trein, bus of auto goed bereiken.

Daadkrachtig

We stellen doelen en gaan resultaat- en doelgericht te werk.

Inspirerend

Nieuwe ideeën opdoen en anderen aanzetten op nieuwe gedachten.

Netwerken

Aan anderen doorgeven van kennis en ervaring.

Harderwijk vacatures

Hieronder zie je een selectie van de vacatures van de vestiging Harderwijk. Voor een overzicht van alle vacatures in de omgeving van Harderwijk, klik op onderstaande button.

Vacatures Regio Harderwijk

Onze andere vestigingen

Amersfoort

Amersfoort

Kanaalstraat 204
7311 MV Apeldoorn

Apeldoorn

Apeldoorn

Kanaalstraat 204
7311 MV Apeldoorn

Neem contact op
met Kei Uitzendbureau