Kies een vestiging:

Kei uitzendbureau Apeldoorn

Op zoek naar talent of een kei leuke baan in Apeldoorn? Wij staan voor je klaar! Solliciteer, bel, mail of kom gezellig langs.

office

In Oktober 2016 openden wij onze deuren. Sindsdien hebben wij werkzoekenden en mkb’ers binnen de meest uiteenlopende vakgebieden geholpen, van ICT en commercie tot horeca en de bouw. We kennen de regionale arbeidsmarkt goed en staan bekend om oplossingsgerichte aanpak en flexibiliteit. Onmisbare kenmerken, aangezien binnen de huidige arbeidsmarkt verandering de enige constante is. Maar hoe onverwacht of veranderlijk een situatie ook is, wij blijven voor verschillende opdrachtgevers jaar in jaar uit een stabiele factor.

Door onze no-nonsensementaliteit weet je altijd wat je aan ons hebt. Wij schakelen snel met werkgevers en -zoekenden, zijn altijd eerlijk over wat de mogelijkheden zijn en komen onze afspraken na. Ons motto luidt dan ook: doe wat je zegt en zeg wat je doet.

Zo serieus als we zijn over onze service, zo informeel en gezellig is de sfeer. Je bent altijd welkom! Onze enthousiaste uitzendprofessionals nemen graag de tijd om je te leren kennen, of je nou een kandidaat bent of er een zoekt. Wij horen graag wat je wensen en/of ambities zijn! Voor je het weet heb je jouw droombaan of ideale teamversterker gevonden.

Als we de perfecte match hebben gemaakt, blijven we betrokken. We denken altijd graag mee over de ontwikkeling van kandidaten en staan klaar om ze te ondersteunen met eventuele doorgroei- of opleidingsmogelijkheden. Zo halen ze altijd het beste uit zichzelf.

Je kunt ons vinden op Kanaalstraat 204 in Apeldoorn, op een paar minuten loopafstand vanaf het station. Je kunt ons met de trein, bus of auto goed bereiken.

Eerlijk

Simpel: we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Flexibel

Wat je vraag ook is, we gaan snel over op actie! En we pakken uitdagingen binnen elk vakgebied graag met beide handen aan.

Persoonlijk

We nemen de tijd om je te leren kennen. Zo kennen wij jouw verhaal goed en vinden wij samen snel die best passende baan of medewerker.

Apeldoorn vacatures

Hieronder zie je een selectie van de vacatures van de vestiging Apeldoorn. Voor een overzicht van alle vacatures in de omgeving van Apeldoorn, klik op onderstaande button.

Vacatures Regio Apeldoorn

Onze andere vestigingen

Amersfoort

Amersfoort

Kanaalstraat 204
7311 MV Apeldoorn

Harderwijk

Harderwijk

Achterom 3
3841 CJ Harderwijk

Neem contact op
met Kei Uitzendbureau