Detacheren

Onze expertise

De flexibele zekerheid met Detachering

Als uw bedrijf te maken krijgt met tijdelijke onderbezetting, zwangerschapsverlof of een project, dan is het werken met detacheringskrachten de ideale manier om uw tijdelijke drukte op te vangen. Met detachering bieden wij u de combinatie van flexibiliteit en zekerheid. Een detacheringscontract wordt voor een x periode aangegaan waarnaar beide partijen zich confirmeren. 

“Hoewel wij als detacheringsbureau een grote database hebben met professionals en daarnaast  gebruikmaken van geavanceerde technische toepassingen, blijft het plaatsen van de juiste persoon op de juiste plek mensenwerk.” 

Het is de kunst om mensen bij u te plaatsen die niet alleen voldoen aan het gevraagde functieprofiel, maar tevens passen binnen de bedrijfscultuur. Om deze optimale match te bereiken, hechten wij er grote waarde aan om zelf kennis te maken met uw organisatie en werkwijze. Aan de andere kant brengen wij de vaardigheden, ambities en vooral karaktereigenschappen van onze kandidaten zo goed mogelijk in kaart door een uitgebreid intakegesprek en het altijd opvragen van referenties.

Met detachering zorg en werk uit handen
Als u gebruikmaakt van de detacheringsformule van Kei Uitzendbureau, dan worden vrijwel alle zorgen en werkzaamheden uit handen genomen. Van werving en selectie tot een vlekkeloze administratieve afhandeling.

Geen risico
De financiële risico’s van ziekte liggen volledig bij Kei Uitzendbureau. Alleen gewerkte uren worden in rekening gebracht.

Meer weten over detachering?
Dit is slechts een beknopte beschrijving over ons detacheringsbureau en wat detacheren inhoudt. Binnen dit concept zijn er diverse mogelijkheden voor het aangaan van een detacheringovereenkomst. Om precies te weten welke vorm het beste bij uw organisatie past, kunt u een afspraak met onze specialist inplannen. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, Harderwijk en Apeldoorn.

 

Vraag een offerte aan
Personeel gezocht
Plaats een vacature
Neem contact met ons op
WhatsApp: 033 - 711 0600